Agnethe Ellingsen

Ledelse og karrierer i et arbeidsliv i endring

Agnethe snakker om et arbeidsliv i konstant endring og hva det krever av oss, hvordan mestre lederrollen og hvordan unngå fallgruver.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Agnethe Ellingsen ? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Agnethe hjelper toppledere og mellomledere i lederrollen gjennom læring og bevisstgjøring. Hun snakker om et arbeidsliv i konstant endring og hva det krever av oss, hvordan mestre lederrollen og hvordan unngå fallgruver. I tillegg har hun utviklet konseptet karrieredesign, en anerkjent prosess for kontinuerlig fornying av karrierer ved hjelp av innovasjonsmetoder.

Agnethe er forfatter, karriere- og lederveileder, kursholder og har gjennom de siste årene blitt en ettertraktet foredragsholder i inn og utland. Hun har jobbet med en rekke bransjer innenfor ulike segment gjennom de siste tiårene. Hun har en tverrfaglig utdanning innen ledelse, teknologi, og strategisk design for innovasjon, og er internasjonalt sertfisert coach og utdannet fasilitator/organisasjonscoach. I tillegg underviser hun på Høgskolen Kristiania ved Institutt for ledelse og organisasjon.

Basert på hennes kriterroste bøker i kombinasjon med høy kompetanse og erfaring har hun utviklet en rekke foredrag, workshop og kurs for toppledere, mellomledere og ledergrupper. Hun snakker om et arbeidsliv i endring og utvikling, samt setter sine tanker rundt dagens arbeidsliv kontra fremtidens muligheter. Hun snakker om det å lede kontinuerlig og ikke bare når krisen rammer.

Agnethe har også holdt en rekke foredrag, coachet og holdt kurs for deg som er ny leder eller ledergrupper som ønsker å fungere bedre sammen. Hun forteller om hva som er viktig når ledere skal forvalte sin rolle og unngå fallgruver. Man får høre korte historier fra mellom og toppledere i ulike sektorer som har trått feil, kombinert med relevant forskning. Man får høre om hva som er viktig i oppstarten av ny rolle slik at man unngår å snuble i starten
Gjennom Agnethe sine foredrag og kurs får deltagerne gode verktøy til å utvikle eget team eller ledergruppe, forvalte egen lederrolle best mulig, samt tilrettelegge for en meningsfull og spennende karriere.

Agnethe holder foredrag og snakker om en rekke temaer, vi nevner:

  • Et arbeidsliv i endring, omstilling og muligheter for fremtiden
  • Hvordan skape oppslutning og håndtere motstand i endringsprosesser
  • Etablere tillit og håndtere ulike dilemmaer
  • Hvordan coache og fasilitere medarbeidere og team
  • Mestring i ny lederrolle og hvordan unngå fallgruver
  • Hvordan utvikle sine ansatte for selskapets eller avdelingens beste
  • Personlig ledelsesutvikling og samhandling i ledergrupper
  • Innovasjonsprosesser og kreative tilnærminger i ledelse
  • Hvordan tilpasse og fornye oss slik at vi sikrer vår relevans og attraktivitet i arbeidslivet

Agnethe brenner for å utvikle ledere og ledergrupper slik at virksomheter med enkle verktøy kan skape verdi for lederne selv, for ledergruppen og for organisasjonen. Hun tilpasser alltid sine foredrag og kurs med skreddersøm.

Send en uforpliktende forespørsel på Agnethe Ellingsen

Send en uforpliktende forespørsel på Agnethe Ellingsen

Kategorier for Agnethe Ellingsen

Relaterte foredragsholdere