Annicken R. Day

Kultur & strategi

Bedriftskulturen er limet som binder organisasjonen sammen og hemmeligheten som ingen av dine konkurrenter kan knekke. Annicken har en helt egen evne til å forandre uengasjerte og ineffektive team til arbeidsplasser som oser av glede og kreativitet.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Annicken R. Day? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Annicken er kjent for sin evne å engasjere, inspirere og motivere sitt publikum til positiv endring. Å skape en kultur hvor alle vet hvor de er på vei, hvor de forstår hvordan man best kan jobbe sammen, og er inspirerte til å gå ut for å få det til å skje er den beste investeringen en leder kan gjøre for å skape gode resultater og langsiktig suksess.

Annicken R. Day har en egen evne å gjøre uengasjerte, ineffektive team om til
arbeidsplasser som syder av kreativitet og glede. Hun var blant annet med å bygge teknologieventyret Tandberg som hadde en eventyrlig vekst, ble global markedsleder innen videokonferanse og kåret til Norges Beste Arbeidsplass 3 år på rad, før det ble solgt til amerikanske Cisco.

Gjennom Annicken’s foredrag kan man lære om hvorfor kultur spiser (digitaliserings)strategi til frokost og hva man bør gjøre for å ikke bli spist til lunsj. Du får høre om hvordan man kan bygge innovative, engasjerende og en presterende teamkultur i det nye arbeidslivet og hvordan man best leder sine team i tider av usikkerhet og store endringer.

Fra sin suksess bok «Fly, sommerfugl» tar hun selvsagt opp begrepet «Sommerfugleffekten» i sitt foredrag som består av hvordan små justeringer kan lede til transformasjon og bedre resultater for din bedrift, avdeling og deg som individ.

Gjennom 20 års erfaring har Annicken formet bedrifter, ansatte, ledere og bedriftskulturer fra små oppstartsbedrifter til de har blitt store konsern med 70.000 ansatte. Annicken hjelper din bedrift med å vokse og blomstre til sitt fulle potensial.

Annicken er en foredragsholder som inspirerer og engasjerer. Hun er kreativ og forteller med lidenskap og masse glede. Hun deler også praktiske erfaringer kombinert med det siste innen forskning på positiv psykologi, adferds økonomi og hjerneforskning.

Ditt firma og dine ansatte vil få fornyet energi, bli begeistret og inspirert til positive endringer. Gjennom nye ideer, konkrete råd og verktøy vil de få inspirasjon til å tenke nye tanker og se nye muligheter. I et foredrag med Annicken vil dere kunne lære hvordan man utvikler effektive tankesett og adferd for læring, samhandling og vekst, og hvordan man bygger inspirerte, høypresterende bedriftskulturer i praksis.

Annicken gjør både fysiske og digitale foredrag, hun leverer også kurs hvor man går mer i dybden av tematikken fra foredragene sine. Alle foredrag, kurs og workshops kan holdes både på norsk og engelsk.

Send en uforpliktende forespørsel på Annicken R. Day

Send en uforpliktende forespørsel på Annicken R. Day

Kategorier for Annicken R. Day

Relaterte foredragsholdere