Berta Lende Røed

Gode samtaler spiser strategi til frokost

Berta skreddersyr foredrag med fokus på gode samtaler og sterke relasjoner for å utvikle ledere, styrke team og kulturen i en organisasjon og skape innovasjon og endringsvilje. Hun snakker blant annet om tillitt, trygghet, strategi og kultur på arbeidsplassen.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Berta Lende Røed? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Det hele startet med at Berta savnet de gode samtalene med sin mann, som så har resultert i et helt konsept med mange forskjellige «FuelBoxer» som finnes i tusenvis av hjem, skoler, institusjoner og organisasjoner over hele verden.

Berta bor på Jæren utenfor Stavanger. Hun har alltid vært interessert i menneskelig utvikling og har sin pedagogiske utdannelse fra Norges Idrettshøgskole i tillegg til mellomfag i psykologi. Berta har jobbet med kommunikasjon og utvikling av mennesker i mer enn 20 år. I dag driver hun et suksessfullt firma, samt holder foredrag, workshop og kurs for næringslivet.

Berta er en eksepsjonell talentfull foredragsholder og kursholder, med en egen evne til å engasjere og inspirere. Hun er et unikum når det gjelder det å belyse viktigheten av god og tydelig kommunikasjon i relasjon med sine nærmeste kolleger.

Hennes foredrag har som mål å inspirere og motivere mennesker til å bli mer nysgjerrige på seg selv og menneskene vi har rundt oss gjennom å øke bevisstheten rundt verdien av gode samtaler for personlig og profesjonell vekst, sterke relasjoner, læring, prestasjoner, innovasjon og lederskap.

Gjennom samtlige foredrag med Berta får du høre om:

  • Berta sin egen historie om savnet etter de gode samtalene
  • Hva som trumfer alt annet når det gjelder å utvikle sterke relasjoner mellom mennesker
  • Morsomme, rørende og illustrerende eksempler fra andre mennesker og organisasjoner
  • Hva forskningen sier om temaene og hvordan dette er like relevant hjemme som på jobb
  • Et vitenskapelig tips som kan gjøre dere til fabelaktige samtalepartnere

Nedenfor er info om tre av de mest populære foredragene Berta holder for bedrifter og organisasjoner. Men hun kan også gjøre en miks av de ulike foredragene og skreddersy om ditt firma har spesifikke behov, ønsker og utfordringer dere ønsker å belyse.

I tillegg til foredragene nedenfor holder også Berta foredraget «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet» som handler om hennes gründerreise fra samtaler i parforhold til trening av ledere i De forente arabiske Emirater.

Hvordan gjennomføres et foredrag med Berta

Foredragene til Berta kan enten legges opp et foredrag på 45 minutter, eller man kan booke den mest populære varianten som vil si et foredrag på 30 minutter før man deretter går over til en 30 minutters TalkShop med det anerkjente verktøyet FuelBox.

Send en uforpliktende forespørsel på Berta Lende Røed

Send en uforpliktende forespørsel på Berta Lende Røed

Kategorier for Berta Lende Røed

Relaterte foredragsholdere