Chris Klemmetvold

Tilbake til arbeidslivet

Chris vil at folk som har havna utenfor arbeidslivet skal få komme inn igjen. Hør om arbeidsinkludering og sosialt entreprenørskap, samt mulighetene for lønnsomt og bærekraftig selv om man gjør det med hjertet.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Chris Klemmetvold? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Chris vil at folk som har havnet utenfor arbeidslivet skal få komme inn igjen. Det gjør han på to måter, hjelper de små og utfordrer de store. Han har blant annet bygget opp selskapet Medarbeiderne AS som nå har 40 medarbeidere med rusbakgrunn.

Chris sine inspirerende foredrag om arbeidsinkludering og sosialt entreprenørskap har fokus på at det man gjør skal være lønnsomt og bærekraftig selv om man gjør det med hjertet. I tillegg til foredrag kan han også kjøre kurs og workshops hvor man går lenger ned i dybden på de ulike temaene.
Chris er engasjert og tror på at verden litt etter litt blir et bedre sted hver eneste dag. Han liker å se bedre løsninger ta form og har erfart at folk kan klare utrolige ting i fellesskap hvis de bare forstår hverandre!

Han bruker alltid tid på å sette seg godt inn i hva deres bedrift eller organisasjon ønsker å oppnå og hvem som skal være med før han forbereder seg. Gjennom en eller flere timer med Chris vil di få med nyttige verktøy som man kan bruke i hverdagen. Chris stiller med lattergaranti og setter seg godt inn i hva du vil oppnå før han planlegger foredraget.

Tema for foredrag og workshop omhandler blant annet:

  • Medarbeidere med rusbakgrunn
  • Mulighetene for bedrifter og organisasjoner.
  • Lønnsomhet og bærekraft
  • Felleskap og samarbeid.
  • Arbeidsinkludering
  • Mangfold
  • Innovasjon
  • Forretningsutvikling
  • Sosialt entreprenørskap

 

Hedmark Fylkeskommune:
«Chris formidler med stort engasjement, godt faglig innhold og med en kreativ positivitet som heldigvis er smittsom.»


Atføringsbedriftene:
«Chris er inspirerende, kunnskapsrik og tydelig i sitt budskap. Han hadde fine innspill og verktøy som vi kunne brukes i vårt videre arbeid»

Skue Sparebank:
«Chris er en inspirerende foredragsholder, som kommuniserer faglig godt innhold på en underholdende og engasjerende måte. Anbefales!»

Send en uforpliktende forespørsel på Chris Klemmetvold

Send en uforpliktende forespørsel på Chris Klemmetvold

Kategorier for Tilbake til arbeidslivet

Relaterte foredragsholdere