Chris Klemmetvold

Chris Klemmetvold

Gjør vi arbeidsinkludering feil ?

Chris formidler kunnskap om sosialt entreprenørskap og arbeidsinkludering. Han forteller om mulighetene for lønnsomt og bærekraftig selv om man gjør det med hjertet.

Ønsker du et foredrag med Chris Klemmetvold? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Chris har startet sitt eget selskap hvor han hadde 40 medarbeider med rusbakgrunn og økte omsetningen fra 330.000 til 9.1 millioner på kort tid. Han brenner for rettferdighet og se løsninger ta form og har erfart at mennesker kan klare det mest utrolige i felleskap om man bare forstår hverandre.

Med over 300 foredrag har Chris gjort seg en rekke erfaringer og med sitt budskap er man garantert å få inspirasjon, latter, aha-opplevelser, tanker som er provoserer og en engasjert dialog. Dette er et foredrag skrevet for bedrifter og organisasjoner som ønsker å bruke arbeidsinkludering en rekrutteringskanal.

Gjør vi arbeidsinkludering feil ?

I sitt foredrag spør Chris om vi gjør arbeidsinkludering feil, er fremgangsmøtene for å få mennesker i praksis eller varig arbeide faktisk de samme? Eller kan det hende det er et middel for å oppnå det andre?

Hva med folk som er i stand til å jobbe i en helt ordinær jobb presses inn og ut av arbeidstrening. Gjennom sitt foredrag utfordrer Chris myter om hvordan vi får folk ut i normalt arbeid og problematiserer noe av det som skjer mellom NAV, arbeidsmarkedsbedrifter og arbeidsgivere.

Mange har skjønt at man får bedre talenter ved å være inkluderende og rekruttere fordomsfritt, men at man har behov for verktøy og metodikk, samt har lyst til å lære med om hvordan man faktisk skal jobbe med temaet i praksis.

Med varme og tydelighet er Chris klar for din neste samling, han setter seg alltid godt inn i den ulike kunden i forkant slik at du som bedrift skal få maksimalt ut av tiden og foredrag med Chris Klemmetvold.

Tema for foredrag og workshop omhandler blant annet:

  • Medarbeidere med rusbakgrunn
  • Mulighetene for bedrifter og organisasjoner.
  • Lønnsomhet og bærekraft
  • Felleskap og samarbeid.
  • Arbeidsinkludering
  • Mangfold
  • Innovasjon
  • Forretningsutvikling
  • Sosialt entreprenørskap

 

Hedmark Fylkeskommune:
«Chris formidler med stort engasjement, godt faglig innhold og med en kreativ positivitet som heldigvis er smittsom.»


Attføringsbedriftene:
«Chris er inspirerende, kunnskapsrik og tydelig i sitt budskap. Han hadde fine innspill og verktøy som vi kunne brukes i vårt videre arbeid»

Skue Sparebank:
«Chris er en inspirerende foredragsholder, som kommuniserer faglig godt innhold på en underholdende og engasjerende måte. Anbefales!»

Send en uforpliktende forespørsel på Chris Klemmetvold

Relaterte foredragsholdere