Gry May Ljøterud

Cilia Holmes Indahl

Bærekraft som konkurransefortrinn

Cilia deler gode eksempler på hvordan man lykkes med å integrere bærekraft i business. Hun utfordrer publikum, bransjer og bedrifter med glimt i øyet, og en forventning om at man går fra foredraget klare til å brette om ermene. Et foredrag proppfullt av håndfaste tips og fremtidshåp

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Cilia Holmes Indahl ? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Cilia samler på bedriftseksempler som viser hvordan man lykkes med bærekraft som styrker det langsiktige finansielle resultatet. Hun skreddersyr foredrag som gir innsikt i nye trender som kan komme til å utfordre akkurat din bransje, men krydrer også foredragene med eksempler på bærekraftig innovasjon som gir fremtidshåp.

Cilia er fagekspert på bærekraftige forretningsmodeller og leder EQT Foundation som investerer i disruptiv bærekraft med formål om å gjøre samfunnet grønnere og mer inkluderende. Hun har tidligere ledet det bærekraftsfokuserede VC-selskapet Katapult Group, jobbet som bærekraftsdirektør for Aker BioMarine og som klimakonsulent i KPMG. Cilia startet karrieren sin som trainee ved den norske FN-delegasjonen i New York hvor hun deltok i forhandlingene av FNs bærekraftsmål.

De siste årene har Cilia blitt brukt som foredragsholder for å inspirere selskaper til å integrere bærekraft i business slik at det understøtter selskapets lønnsomhet, og ble i 2019 trukket frem som en av Norges fremste kvinnelige foredragsholdere. Cilia holder aldri samme foredrag to ganger, og er kjent for å improvisere og leke med publikum. Som tidligere yoga- og aerobicsintrsuktør hender det fort at hun står på hender eller løper mellom stolradene for å få frem poengene sine.

Cilia mener et godt foredrag er underholdende, lærerikt og får en til å tenke nye tanker. Cilia er utdannet siviløkonom med dobbel mastergrad i internasjonal business og bærekraftig utvikling fra NHH og HEC Paris. Hun er overbevist om at bærekraft og lønnsomhet går hånd i hånd, og analyserte over 400 bærekraftige forretningsmodeller som del av masteroppgaven sin for å bedre forstå hvordan selskaper kan lykkes med bærekraft. Cilia vil utfordre bedriften og bransjen din med glimt i øyet, og en forventning om at dere gjør verden litt bedre i morgen.

Gjennom foredraget får du blant annet høre om:

  • Hvorfor integrere bærekraft i business?
  • 5 lønnsomhetsdrivere som påvirkes positivt av bærekraft
  • Hva kjennetegner en bærekraftig forretningsmodell
  • Hvordan går man frem for å integrere bærekraft i egen forretningsmodell
  • Hva kjennetegner de som lykkes
  • Nye bærekraftige forretningsmodeller / trender du bør holde et øye med akkurat nå

Send en uforpliktende forespørsel på Cilia Holmes Indahl

Send en uforpliktende forespørsel på Cilia Holmes Indahl

Kategorier for Cilia Holmes Indahl

Relaterte foredragsholdere