Gry May Ljøterud

Cilia Holmes Indahl

Bærekraft som konkurransefortrinn

Cilia deler gode eksempler på hvordan man lykkes med å integrere bærekraft i business. Hun utfordrer publikum, bransjer og bedrifter med glimt i øyet, og en forventning om at man går fra foredraget klare til å brette om ermene. Et foredrag proppfullt av håndfaste tips og fremtidshåp

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Cilia Holmes Indahl ? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Cilia samler på bedriftseksempler som viser hvordan man lykkes med bærekraft som styrker det langsiktige finansielle resultatet. Hun skreddersyr foredrag som gir innsikt i nye trender som kan komme til å utfordre akkurat din bransje, men krydrer også foredragene med eksempler på bærekraftig innovasjon som gir fremtidshåp.

Cilia er fagekspert på bærekraftige forretningsmodeller og leder EQT Foundation som investerer i disruptiv bærekraft med formål om å gjøre samfunnet grønnere og mer inkluderende. Hun har tidligere ledet det bærekraftsfokuserede VC-selskapet Katapult Group, jobbet som bærekraftsdirektør for Aker BioMarine og som klimakonsulent i KPMG. Cilia startet karrieren sin som trainee ved den norske FN-delegasjonen i New York hvor hun deltok i forhandlingene av FNs bærekraftsmål.

De siste årene har Cilia blitt brukt som foredragsholder for å inspirere selskaper til å integrere bærekraft i business slik at det understøtter selskapets lønnsomhet, og ble i 2019 trukket frem som en av Norges fremste kvinnelige foredragsholdere. Cilia holder aldri samme foredrag to ganger, og er kjent for å improvisere og leke med publikum. Som tidligere yoga- og aerobicsintrsuktør hender det fort at hun står på hender eller løper mellom stolradene for å få frem poengene sine.

Cilia mener et godt foredrag er underholdende, lærerikt og får en til å tenke nye tanker. Cilia er utdannet siviløkonom med dobbel mastergrad i internasjonal business og bærekraftig utvikling fra NHH og HEC Paris. Hun er overbevist om at bærekraft og lønnsomhet går hånd i hånd, og analyserte over 400 bærekraftige forretningsmodeller som del av masteroppgaven sin for å bedre forstå hvordan selskaper kan lykkes med bærekraft. Cilia vil utfordre bedriften og bransjen din med glimt i øyet, og en forventning om at dere gjør verden litt bedre i morgen.

Gjennom foredraget får du blant annet høre om:

  • Hvorfor integrere bærekraft i business?
  • 5 lønnsomhetsdrivere som påvirkes positivt av bærekraft
  • Hva kjennetegner en bærekraftig forretningsmodell
  • Hvordan går man frem for å integrere bærekraft i egen forretningsmodell
  • Hva kjennetegner de som lykkes
  • Nye bærekraftige forretningsmodeller / trender du bør holde et øye med akkurat nå

Send en uforpliktende forespørsel på Cilia Holmes Indahl

Send en uforpliktende forespørsel på Cilia Holmes Indahl

Kategorier for Cilia Holmes Indahl