Dag Otto Lauritzen

Alt er mulig

Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid sier tidligere proffsyklist, foredragsholder, tv-personlighet og forfatter Dag Otto Lauritzen. Bli med på oppturer og nedturer med en av Norges fremste idrettsutøvere.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Dag Otto Lauritzen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

I 2002 ble han kåret til ”Århundrets idrettsutøver på Sørlandet” under landsdelens hundreårsjubileum («Sørlandet i 100»). I 2007 ble han nummer tre i tv-programmet ”Skal vi danse” på TV 2, og i 2009 vant han tittelen ”Mesternes Mester” i NRKs populære serie.

I tre sesonger har Dag Otto Lauritzen sammen med Kristian Ødegård lært TV-seere mer om sykkelsport. Samtidig underholdt og inspirert til aktivitet i TV 2-seriene ”På hjul med Dag Otto» (2010, og 2013), «På tur med Dag Otto» (2014). I 2015-16 har Ødegård og Lauritzen dessuten laget underholdnings- og quiz-programmet «Huskestue» på TV 2.

Foredraget «Alt er mulig»

Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto i sitt foredrag om hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Han var første nordmann som vant en etappe i verdens hardeste og mest prestisjefylte etapperitt – Tour de France. Seieren kom bare sju år etter at Dag Otto nesten mistet det ene benet i en fallskjermulykke under en repetisjonsøvelse over Finnmarksvidda.

Han trente seg opp igjen og løpet av bare fire år ble han både norsk mester, to ganger nordisk mester, og bronsevinner i OL i Los Angeles. Siden kom altså både etappeseier i Tour de France, seier i verdenscupritt og etapperittet Tour de Trump i USA, samt etappeseier i Spania Rundt.

Motbakker møter vi alle, både når vi trener for å komme i bedre form, skal gjennomføre prosjekter eller oppnå bedre resultater på jobben eller i privatlivet. Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan Dag Otto lære deg og dine medarbeidere mye om betydningen av å sette seg mål, konsentrere seg, og finne vilje og motivasjon til å gjennomføre og nå målene. Dag Otto snakker om hvor viktig teamarbeid er innen idretten, og trekker paralleller til sine egne erfaringer etter 14 år i næringslivet.

Kanskje trenger dere litt drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, i fritiden eller på jobben?

Oppturer og nedturer

I foredraget forteller Dag Otto om hvordan han nådde sine mål, hvordan han reiste seg etter store nedturer, ofte i nært samarbeid med sine nærmeste, dyktige rådgivere og gode lagkamerater. Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer. Men også et godt lag av kolleger og støttespillere rundt seg. I et lag spiller alle, hver enkelt, uansett oppgave, en helt avgjørende rolle.

Tilbakemeldinger fra kunder

– Confex Norge AS: Jeg kjente ikke historien hans fra før, og satt igjen – stum av beundring. Alt er mulig.

–  Skanska Norge: Selv fra hardbarka bygningsarbeidere er tilbakemeldingene entydige: «Dette var fantastisk bra».

– ABB Bergen: Et lærerikt, inspirerende og ikke minst morsomt foredrag, ABB anbefaler på det varmeste Dag Otto

Ta kontakt om dine medarbeidere ekstra motivasjon og inspirasjon!

Send en uforpliktende forespørsel på Dag Otto Lauritzen

Send en uforpliktende forespørsel på Dag Otto Lauritzen

Kategorier for Dag Otto Lauritzen

Relaterte foredragsholdere