Rear view of a businessman raising his hand to ask the question on a seminar with large group of his colleagues.

Mange av foredragsholdere holder også digitale foredrag for bedrifter og organisasjoner. Ta kontakt på tlf 95 74 70 70 eller e-post for mer informasjon.

Digitale foredrag

Det er viktig og se muligheter i stedet for begrensinger og det er nettopp det mange firma, organisasjoner og foredragsholdere har gjort sist månedene. Vi har fått tilbakemelding om at de ansatte har behov for motivasjon, inspirasjon og ikke minst bli sett i hverdagen hvor mange  har hatt og fortsatt har hjemmekontor. Og av disse grunner er digitale foredrag blitt populært!

En rekke foredragsholdere har investert i eget utstyr på sitt egne hjemmekontor, nettopp for å møte markedet som de siste måneder har forespurt om digitale foredrag for de ansatte. Og for de foredragsholdere som ikke har eget utstyr kan vi i Foredragsholder AS kjøre streaming via ulike samarbeidspartnere i Norge. Ingen oppdrag er like innenfor det digitale da det finnes uendelig med løsninger, men vi bistår deg uansett format, form og farge du skulle ønske.

Digitale foredrag

Kontakt oss

Ta kontakt på mail eller telefon for booking, spørsmål eller om du ønsker mer info om en eller flere foredragsholdere.

Sammen finner vi garantert innhold til din neste konferanse, enten det dreier seg om en enkeltstående formidling av foredragsholder eller totalproduksjon av neste konferanse.

Kontaktskjema