Hanne Kristin Rohde

Lederegenskaper & prosesser.

Foredrag handler om å få fram det viktigste av det viktige. Få andre norske kvinnelige foredragsholdere kan så mye om hvordan oppnå bedre ledelse som Hanne Kristin Rohde.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Hanne Kristin Rohde? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Hun har jobbet i politiet i 25 år, de 5 første årene som politiadvokat, de siste 20 årene som leder. I 11 av disse årene i toppledersjiktet; fra 2008-2014 som leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt.

Hun har vunnet en rekke priser deriblant har hun vært kåret til Aftenpostens Årets Osloborger, nominert til årets navn i VG, kåret til Årets råeste kvinne over 40 av bladet Alt for damene og vunnet tredjeplassen for Årets modigste kvinne av damebladet TARA.

I tillegg til en eminent foredragsholder har hun også på få år blitt en av de mestselgende krimforfatterne i Norge, både for voksne og barn/unge. Og de siste årene har du også kunne se henne som en del av ekspertpanelet i TV2s suksess-serie Åsted Norge.

Hennes foredrag er engasjerende, inspirerende, personlig, ekte og forteller med en fantastisk formidlingsevne og innlevelse som gjør at publikum er med fra start til slutt.

Foredrag 1: Lederegenskaper under endringsprosesser og under den nødvendige samtalen

Vi vil gjerne at møter og prosesser skal virke, ikke sant? Da er det viktig å ta inn over seg at innovasjon og kreative relasjoner ikke begynner med tillærte definisjoner. Bevegelse og resultater skapes når livet leves her og nå.

Hennes påstand er at strukturene som omgir oss begår drapsforsøk på relasjonene flere ganger daglig. Enten vi sitter på hjemmekontor eller på jobb, kan vi føle oss grusomt alene, konfliktene eskalerer og prosesser forsinkes. Spørsmålet som ofte stilles i den indre dialogen er: Hvorfor kan jeg ikke bare være meg? Jeg blir så sliten av å forsøke å være en annen enn jeg er. Må jeg være en bedre utgave av meg selv hele tiden? Og ikke minst: Alle andre får det jo til.

I dette foredraget dykker Rohde ned i dypet av relasjonene og viser at det trenger ikke være vanskelig, det handler om å fange øyeblikkene.
Foredraget egner seg også som et HMS-påfyll eller som inspirasjon til å stå stødigere i den du er

Foredrag 2: Finn din urkraft – et foredrag uten kåpe

Dette er Hanne Kristin sin historie. Hun forteller om den unge jenta som ikke våget å ta ordet i forsamlinger – og hvordan den samme dama håndterer et fulltallig pressekorps på pressekonferanse en del år senere. Hennes tanker om dinosaurer i sjefsstolen og godt lederskap er gjenkjennelige– uansett hvor du befinner deg i livet.
Man kan overvinne dårlige sjefer og sin egen frykt. Svakheten kan bli din styrke. Dette er et annerledes foredrag om å tørre å stå i seg selv. Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv og da er det viktig at du hører noe bra.

Send en uforpliktende forespørsel på Hanne Kristin Rohde

Send en uforpliktende forespørsel på Hanne Kristin Rohde

Kategorier for Hanne Kristin Rohde

Relaterte foredragsholdere