Hanne Kristin Rohde

Morgendagens ledere, etikk i praksis & ta ordet

Hanne Kristin byr på erfaringsforedrag fra virket som leder på ulike nivåer i politiet. Hun frembringer latter og tårer, og får svært gode tilbakemeldinger på sine foredrag om morgendagens ledere, etikk i praksis og det å sinne egne urkraft.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Hanne Kristin Rohde? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Hun har jobbet i politiet i 25 år, de 5 første årene som politiadvokat, de siste 20 årene som leder. I 11 av disse årene i toppledersjiktet; fra 2008-2014 som leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt.
Hun har vunnet en rekke priser deriblant har hun vært kåret til Aftenpostens Årets Osloborger, nominert til årets navn i VG, kåret til Årets råeste kvinne over 40 av bladet Alt for damene og vunnet tredjeplassen for Årets modigste kvinne av damebladet TARA.

I tillegg til en eminent foredragsholder har hun også på få år blitt en av de mestselgende krimforfatterne i Norge, både for voksne og barn/unge. Og de siste årene har du også kunne se henne som en del av ekspertpanelet i TV2s suksess-serie Åsted Norge.

I hennes foredrag får vi høre at «ledelse er ingen forfremmelse, men et valg! At «ledelse er et livslangt selvutviklingsprosjekt» og at lederen må ha både evne og vilje til å utvikle seg. Alle foredragene kan skreddersys og tilpasses ditt behov.

Foredrag 1: Morgendagens ledere

Hvordan beholder vi en motivert medarbeider og hvordan holder vi medarbeideren motivert? Nyliberalismen uttrykker at vi må jobbe smartere. Hanne Kristin påstår at nøkkelen er å jobbe nærere. Hennes foredrag handler om det som ikke er målbare størrelser, om de mellommenneskelige faktorene som ikke kan effektiviseres.

I dette foredraget får vi blant annet høre om ledelse under press, hvilket lederegenskaper som er viktig og relasjonens betydning for den beste resultatoppnåelsen, om hvordan håndtere stress i en travel hverdag og hvilke lederegenskaper som er viktige når det røyner på. Du kan selv velge vinklingen i foredraget.

Foredrag 2: Etikk i praksis

Gjennom dette foredraget får vi høre at de som rekrutterer ledere bør være ekstra årvåkne, fordi skaden for virksomhetene kan bli enorm dersom de velger ledere uten lederegenskaper. #metoo viser at trakasserings-kostnadene må ha vært enorme.

Man kan ikke kurses til etisk bevissthet. Men man må definere etiske dilemmaer på arbeidsplassen og tørre å snakke om dem. Hvilke etiske dilemmaer finnes i din bedrift? Hvordan trener dere på etikk?

Foredrag 3: Finn din urkraft – et foredrag uten kåpe

Dette er Hanne Kristin sin historie. Hun forteller om den unge jenta som ikke våget å ta ordet i forsamlinger – og hvordan den samme dama håndterer et fulltallig pressekorps på pressekonferanse en del år senere. Hennes tanker om dinosaurer i sjefsstolen og godt lederskap er gjenkjennelige– uansett hvor du befinner deg i livet.

Man kan overvinne dårlige sjefer og sin egen frykt. Svakheten kan bli din styrke. Dette er et annerledes foredrag om å tørre å stå i seg selv. Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv og da er det viktig at du hører noe bra.

Send en uforpliktende forespørsel på Hanne Kristin Rohde

Send en uforpliktende forespørsel på Hanne Kristin Rohde

Kategorier for Hanne Kristin Rohde

Relaterte foredragsholdere