Ingebrigt Steen Jensen

Kristian Helgesen / NTB scanpix

Ingebrigt Steen Jensen

Vinnerkultur

Ingebrigt står bak noen av de mest omtalte og vellykkede reklamekampanjene i norsk kommunikasjonshistorie, og er blitt kåret til århundrets reklamemann i Norge.

Ønsker du et foredrag med Ingebrigt Steen Jensen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Dette er blant Norges mest ettertraktede foredragsholdere innen ledelse, ledelse teknikker og motivasjon. Du vil høre om hvorfor de beste bedriftene blir best, hvordan bli gode sammen med andre og hvordan man skal holde på kundene.

Han forteller om hva verdens beste bedrifter gjør påfallende likt. Han forteller om å skape innovasjon, nye allianser og vinnerkultur. og forteller om hvordan bedrifter skal lykkes med kommunikasjon. 

I god kombinasjon av en herlig intensitet, selvironi og kunnskap får man gjennom foredraget enkle og håndfaste råd om hva som skal til for å skape motivasjon og god og kultur blant de ansatte og i organisasjonen. 

Ingebrigt har samarbeidet med en anerkjente bedrifter som Statoil og IKEA og Ingebrigt forteller om hva som gjør verdens beste virksomheter til verdens beste og han snakker om hva vi kan lære av disse bedriftene. 

Ingebrigt Steen Jensen foredrag er svært ettertraktet og gir enkle og håndfaste råd om hva som skal til for å skape motivasjon, kraft og kultur i bedrifter og foreninger. Ingebrigt har stor fokus på hvor viktig det er å kunne formidle en god historie, kunne kommunisere tydelig, ha store mål – og hvordan du kan få det til!

Send en uforpliktende forespørsel på Ingebrigt Steen Jensen

Relaterte foredragsholdere