Ingebrigt Steen Jensen

Kristian Helgesen / NTB scanpix

Ingebrigt Steen Jensen

Å leve med Alzheimers sykdom

Opplev Ingebrigt Steen Jensen og hør hans personlige reise med Alzheimers sykdom, En ærlig innsikt i hverdagen for de hundretusener i Norge som lever med Alzheimers. Håp og styrke for både pårørende og demens rammede og et nytt perspektiv på livet.

Ønsker du et foredrag med Ingebrigt Steen Jensen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Opplev Ingebrigt Steen Jensen – en kommunikator og inspirator som gjennom tre tiår delte sin visdom om kulturbygging og seier gjennom fellesskap. Så ble han diagnostisert med Alzheimers sykdom og er nå ut med et rørende og kraftfullt foredrag om å omfavne optimisme, tro på fremtiden og å være åpen om “skammens sykdom” (som den helt feilaktig kalles)

Ingebrigt har skrevet boken “Før jeg forsvinner” hvor han deler sin personlige reise med Alzheimers sykdom – en historie om angst, tanker om tapet av livets store øyeblikk, og erkjennelsen av den uunngåelige byrden han vil legge på sine nærmeste. Dette foredraget, basert på boken, er en intim samtale mellom Ingebrigt og en intervjuer, som både berører og inspirerer. Gjennom humor og sorg tar han publikum med på en reise gjennom det virkelige livet med Alzheimers.

Et foredrag med Ingebrigt Steen Jensen:

  • En ærlig innsikt i hverdagen for de hundretusener i Norge som lever med Alzheimers.
  • Håp og styrke for både pårørende og demens rammede.
  • Et nytt perspektiv på livet som treffer alle tilhørere.

Bli med på en uforglemmelig opplevelse gjennom et foredrag på 60 til 75 minutter, og få muligheten til å signere boken med rabatt etterpå.

Send en uforpliktende forespørsel på Ingebrigt Steen Jensen

Kategorier for Ingebrigt Steen Jensen

Relaterte foredragsholdere

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.