Foto: Marius Fiskum

Trine Lise Olsen

En tøff start

Hør den gripende historien om å snu en dårlig start på livet til hvordan omsorgspersoner og fosterhjem kan være med på å snu en utfordrende tid til å få et godt liv hvor man kan nå så langt man bare selv ønsker.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Trine Lise Olsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Trine Lise, komikeren fra Båtsfjord, oppvokst i Billefjord og nå bosatt i Tigerstaden. Hun kan se tilbake på en rekke TV program, revyer, show og ble også nominert Komiprisen i kategorien «årets gjennombrudd» Komikeren, personen og medmennesker Trine Lise møter alltid verden med en bunnløs ærlighet, hun utfordrer, overasker og har en herlig varm frekkhet på scenen.

Men komikeren er ikke bare morsom, ved siden av show, standup og tull. Hun har også et kritikerrost foredrag hvor hun snakker åpent om hvordan det var å være barn med en dårlig start i livet. Hun forteller om tanker hun satt igjen med og hvor lang tid det tok for å stole på noen igjen.

Trine Lise forteller om at fostermoren brukte to år på å få henne til å forstå sin egen verdi. Hun forteller om at hun fortsatt sliter med ringvirkninger, men også at hun har snudd hennes fortid til styrke og nå hjelper andre som har opplevd omsorgssvikt.

Gjennom foredraget får du høre om

  • Historien om en utfordrende start på livet og veien videre
  • Viktigheten at vi voksne skal se alle barn, ikke bare våre egne.
  • Om å vokse opp i fosterhjem med omsorgspersoner
  • Alle mennesker er verdt tid, omsorg og kjærlighet
  • Positive endringer med trygge omgivelser.

 

Trine lise viser på en tøff, humoristisk og ærlig måte at vi alle har en historie. Bli inspirert når Trine Lise snakker rett fra levra med en god miks av alvor og humor.

Send en uforpliktende forespørsel på Trine Lise Olsen

Send en uforpliktende forespørsel på Trine Lise Olsen

Kategorier for Trine Lise Olsen

Relaterte foredragsholdere