Jon Ensor ny

Jon Ensor

Magi på arbeidsplassen

Ved å være beviste på vår kommunikasjon - både kroppsspråk og stemmen - får man gjennom et underholdende og inspirerende foredrag en rekke tips til å skape magi på arbeidsplassen.

Ønsker du et foredrag med Jon Ensor? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Jon er blitt en av Nord Europas mest ettertraktede formidlere gjennom de siste 20 årene. Han setter årlig opp egne forestillinger, holder foredrag, kursing av presentasjonsteknikk for ledere og er formidlings trener, blant annet som anbefalt trener for TEDx talere. Hans online-kurs for profesjonell underholdningsartister og foredragsholdere worldwide har over 400 studenter og stor internasjonal anerkjennelse. Han har også stor suksess med kveldsunderholdning som magiker for firmaer i inn- og utland.

Jon er fra Oxford hvor han studerte psykologi ved Open University og Arden University. Han har vært bosatt i Norge gjennom de siste 14 årene, og ofte innleder sine foredrag ved å fortelle med et humoristisk skråblikk om hvordan nordmannen oppleves når man kommer utenfra.

Foredraget: Magi på arbeidsplassen

Foredraget omhandler blant annet sentrale temaer som kommunikasjon, kroppsspråk og stemmebruk som er grunnleggende påvirker i arbeidskulturen. Han presenterer essensielle innsikter og praktiske råd som kan implementeres både på arbeidsplassen og i ens personlige liv.

Gjennom en kombinasjon av humor, vitenskapelig forskning, historiefortelling og overraskende elementer underveis i foredraget, skapes en engasjerende opplevelse for deltagerne. Foredragene hans er kjent for å være svært underholdende, inspirerende og engasjerende som gir konkrete tips til hvordan man kan skape magi på arbeidsplassen.

Gjennom foredraget formidler Jon om temaer som:

Kommunikasjon:
Lær hvordan man kan bli mer selvsikker i sin kommunikasjon, og samtidig gi et psykologisk løft til de rundt seg. Alle kommuniserer noe – men bygger du opp, eller bryter du ned? Jon demonstrerer på underholdende og mesterlig måte at også du blir påvirket av menneskene rundt deg – mye mer enn du tror er mulig. Positiv og proaktiv kommunikasjon er magisk. Det øker trivsel og produktivitet, og skaper psykologisk trygghet på arbeidsplassen. Jons egen historie viser til en reise i kommunikasjon og relasjonsbygging som er både inspirerende og lærerikt. Lær grunnprinsippene som underbygger all god kommunikasjon.

Kroppsspråk (visuell kommunikasjon):
Jon deler konkrete tips og eksempler som viser hvordan kroppsspråk kan påvirke vår atferd og omgivelser. Han fremhever viktigheten av kroppsspråk for å styrke verbal kommunikasjon, bygge tillit, og fremme samarbeid. Jon tar også opp noen få personer på scenen for å se om han kan lese kroppsspråket – en øvelse som både imponerer og underholder deltagerne.

Stemmebruk (verbal og vokal kommunikasjon):
Vær bevisst hva du sier, og hvordan du snakker! Å være engasjerende og tydelig kan redde liv og helse i en HMS briefing. Å snakke med både varme og autoritet kan sikre god relasjoner, tillit, og salg. Bli med og mestre ditt unike instrument – slik at du kan påvirke, engasjere, og knytte god relasjoner.

Jon holder sine foredrag på norsk eller engelsk. Han har alltid en prat med kunde digitalt eller på telefonen før opptreden for å tilpasse innholdet for det enkelte foredrag.

Les mer om:

Send en uforpliktende forespørsel på Jon Ensor

Relaterte foredragsholdere