Kadafi Zaman

En eventyrlig reise

TV2-profilen Kadafi Zaman har levd et svært innholdsrikt liv som reporter i 20 år. Gjennom foredraget får man høre om en eventyrlig reise hvor temaer som integrering og mangfold er en rød tråd. I tillegg til dekning av terror, katastrofer og konflikter i utlandet.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Kadafi Zaman? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Den kjente TV2-journalisten Kadafi Zaman har jobbet som journalist i 20 år og levd et eventyrlig liv. Han har dekket mange hendelser i Norge og utlandet. Alt fra terror, katastrofer, biljakter og ekstremister for å nevne noe.

Reporteren har jaget gangstere og blitt overfalt under revolusjoner, han har dekket de grusomste katastrofer og blitt kastet på cella i sin evige jakt etter nyheter.

Gjennom foredraget til Kadafi får man et innblikk i hvordan norsk presse jobber i felt. Det trengs i en tid med påstander om «fake news» og farlige konspirasjonsteorier. Offentligheten trenger å vite mer om hva som skjer «behind the scenes».

Kadafi sin historie kunne sett helt annerledes ut og han kunne levd på den andre siden av kloden, i Pakistan som bonde. Men hans far valgte det annerledes og flyttet til Norge for 50 år siden. Her jobbet han doble skift for å sikre en fremtid for barna sine. Kadafi forteller om sin pakistanske bakgrunn, og hvordan den har preget ham, og gitt ham andre innganger til nyhetene.

Høsten 2021 er Kadafi aktuell med den kritikerroste boka «Den norske drømmen». Foredraget til Kadafi har elementer fra boka, om hans personlige reise og jobb som nyhetsreporter.

Kadafi Zaman er et produkt av innvandringen til Norge og han forteller sin historie om det moderne Norge, og hvilke muligheter dette landet har gitt ham. I denne fargerike og svært spennende beretningen forteller Kadafi med varme og innlevelse om det han kommer fra og det han brenner for: å formidle nyheter til det norske folk. Det er en fortelling om livets tilfeldigheter og en sterk kjærlighetserklæring til det norske samfunnet»

Gjennom foredraget kommer Kadafi ofte innom temaer som:

  • Integrering
  • Mangfold
  • Journalistikk i farlig farvann
  • Kriminalitet i Norge
  • Ekstremisme
  • Trusler og sjikane

Kadafi kan fortelle om sin eventyrlige reise som et standard foredrag eller legge opp til at et eller flere av de nevnte temaene ovenfor blir ekstra belyst.

Send en uforpliktende forespørsel på Kadafi Zaman

Send en uforpliktende forespørsel på Kadafi Zaman

Kategorier for Kadafi Zaman