Karina Hollekim

Bygge seg opp i motgang

Hva utgjør forskjellen mellom de som lykkes og de som feiler? Hva gjør at noen velger å gi opp, mens andre kommer tilbake enda sterkere når de møter motgang?

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Karina Hollekim? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Karina er internasjonalt kjent som basehopper og var en av verdens beste frikjørere på ski da livet høsten 2006 ble snudd på hodet. I 2006 seiret hun mirakuløst nok over døden, over spådommen om et liv i rullestol og kom tilbake som en vinner.

I det ene øyeblikket så hun frem til en ny eventyrdag på jobb i 8000 fots høyde – sekunder senere tvinnet fallskjermens liner seg. I fritt fall smalt hun i bakken og knuste benene i underkroppen. Med englevakt svevde hun mellom liv og død i flere dager og møtte sin til nå livs største utfordring: Å komme tilbake til livet!

Det som før handlet om å utføre stadig nye halsbrekkende stunts, handlet for Karinas del plutselig om å lære seg å gå igjen!”

Karina gjennomgikk 20 operasjoner og ble spådd et liv i rullestol. For første gang i sitt liv ble hun avhengig av andre enn seg selv. Mot alle odds er hun idag tilbake på ski blant fjellene der hun hører hjemme.

Gjennom Karina sitt foredrag deler hun sin historie om de øyeblikkene som kan forandre livene våre for alltid, om rå viljestyrke og lidenskap.

«Karina vil dele sin historie om å gå sine egne veier og å utforske de, uavhengig av om det er på toppen av et fjell eller det er av egne grenser. Hennes utrolige reise vil utfordre deltakerne til å våge å drømme og gi inspirasjon til å følge dem.

Karina inspirerer oss til å bli målrettede, hun er beviset på viktigheten av de små endringene hvordan det kan utgjøre en forskjell over tid. Ved å bevisstgjøre våre valg utfordrer hun vår endringsvillighet og snakker om viktigheten av å utfordre egen komfortsone for å nå sine mål.

Hennes utrolige eventyr og ukuelige livsgnist ble fanget av filmskaperen Jens Hoffmann i “20 Seconds of Joy”, en prisbelønnet dokumentar som følger Karinas historie over en 5 års periode.

Hør den gripende historien om å bygge seg opp i motgang, om å aldri gi opp og om å finne en ny mening med livet.

Send en uforpliktende forespørsel på Karina Hollekim

Send en uforpliktende forespørsel på Karina Hollekim

Kategorier for Karina Hollekim

Relaterte foredragsholdere