Kjell-Ola Kleiven

Kjell-Ola Kleiven

Naive Norge

Den populære programlederen i Svindeljagerne på TV 3 forteller i sitt foredrag om risiko, hvitvasking, svindel og hvordan du kan oppnå det uoppnåelige.

Ønsker du et foredrag med Kjell-Ola Kleiven? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Kjell-Ola Kleiven har siden tidlig 2000-tallet hatt innsamling, strukturering og tolkning av informasjon som sitt levebrød. Kleivens evne til å kommunisere trender og analytiske funn på et folkelig sett har gjort han til gjenganger i mediebildet.

Til tross for hans unge alder har han rukket mer enn de fleste. Han er kjent fra Svindeljegerne på TV 3 og er nå er populær blogger, risikoekspert og en fremdragende foredragsholder. Som foredragsholder forteller han om risiko, hvitvasking, svindel og hvordan du kan oppnå det uoppnåelige.

Følgende foredrag tilbyr Kjell-Ola

  • Naive Norge.
  • Cyber-crime
  • Svindel
  • Motivasjon

 

Tilbakemelding fra Stanley Security
“Han holdt et inspirerende foredrag om «Naive Norge» med fokus på hvor lett er det å lure til seg offisielle goder og papirer, bare man fremstår troverdig nok. Her ble det mange aha opplevelser og gode eksempler på hvor lettlurte vi er”

Tilbakemelding fra Norges interne revisores forening
«Naive Norge gir en lettere humoristisk tilnærming til et viktig og relevant tema som angår oss alle. Kjell-Olas noe ironiske fremstilling av naive nordmenn er mer treffende enn man liker å tro. Fin avslutning på vår årlige GRC-konferanse!»

Send en uforpliktende forespørsel på Kjell-Ola Kleiven

Kategorier for Kjell-Ola Kleiven

Relaterte foredragsholdere