Lars Rinnan

Verden i 2029

Lars Rinnan er en brennende engasjert futurist og foredragsholder som snakker om kunstig intelligens og fremtiden. Lars liker å provosere, engasjerer tilhørerne og blander inn lun humor.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Lars Rinnan? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Lars Rinnan er en brennende engasjert futurist og foredragsholder som snakker om kunstig intelligens og fremtiden. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 7 år startet 6 selskaper innen AI, BI & Analytics, samlet i Amesto NextBridge.

Gjennom hans foredrag vil du få innsikt og inspirasjon rundt kunstig intelligens og tips til hvordan du kommer i gang, fra en av de mest erfarne lederne innen fagfeltet. Han vil gi deg et glimt inn i verden i 2029; hvor kunstig intelligens er overalt. En nær fremtid som allikevel vil være veldig annerledes enn i dag. Denne fremtiden blir bra!

Foredragene har en positiv og optimistisk vinkling. Kanskje har vi fjernet sult, radert ut sykdom og blitt kvitt miljøproblemene, alt ved hjelp av kunstig intelligens? Det er faktisk mulig, og Lars viser hvordan det kan skje. Lars liker å provosere, engasjerer tilhørerne og blander inn lun humor. Han holder 40-50 foredrag i året, og er svært trygg på scenen, enten den er stor eller liten.

Foredrag med Lars kan skreddersys for ditt firma, avdeling og organisasjon. Du kan også velge et av foredragene nedenfor eller kombinere flere foredrag til ett.

Foredrag 1: Verden i 2029

Foredraget tar tilhørerne med på en reise inn i fremtiden til året 2029, hvor datamaskinene har like høy prosesseringskraft som den menneskelige hjerne. Det medfører at maskiner kan gjøre stort sett alt det et menneske kan, bare raskere og bedre. Hvordan ser verden ut da? Dette er ikke et dommedags-foredrag, snarere tvert imot. Kanskje har vi verken fattigdom, hungersnød eller miljøproblemer. Foredraget forteller hvordan dette kan skje.

Foredrag 2: Bier, hvaler & foppall

Kunstig intelligens og machine learning kan benyttes til så mangt, og dette underholdende foredraget sveiper innom hvordan man kan dekode hva biene kommuniserer til hverandre, hvordan hvaler kan brukes som datakilder og hvordan mobiltelefonen din kan analysere hvor bra (eller dårlig) du er til å sparke fotball. Alle eksemplene er egenopplevde og ikke «noe jeg fant på nettet». Bli med inn i den forunderlige verden av kunstig intelligens!

Foredrag 3: Kunstig intelligens i DIN bransje

Kunstig intelligens har passert tipping point og vil påvirke alle bransjer og roller. Dette foredraget avmystifiserer begrepet kunstig intelligens, forklarer hva det er og hvordan det påvirker forskjellige bransjer og roller. Det skreddersys til din bransje. Foredraget vil gi deg en god forståelse av kunstig intelligens, og ikke minst ideer til hvordan du kan få flere tusen prosent avkastning på investeringen i AI. Lars leder Norges fremste selskap innen AI og jobber med dette hver dag.

Foredrag 4: Digitalisering er IKKE sluttmålet - det er DEMOKRATISERING!

Alle snakker om digitalisering som om det var det ultimate sluttmålet. Det tror jeg ikke at det er. Demokratisering er derimot et mer givende mål å jobbe mot. Jeg viser hvordan man går fra digitalisering til demokratisering i 6 steg. På veien dit er det masse forretningsmuligheter, hvis du forstår hva som skjer før dine konkurrenter. Foredraget er bla vist som webinar i regi av Oslo Business Forum.

Foredrag 5: Strategien som går rett til hjertet!

Lars 180-doblet verdien på et konsulentselskap på 2 år, tok et annet til Great Place to Work finalist + European Top 50 Workplaces + Gasellebedrift + AAA-rating på 3 år, og har nå etablert 6 selskaper på 7 år, samlet i Amesto NextBridge, som er selve referansen innen Analytics. Hvordan? Gjennom en strategi som styrer enhver beslutning. Foredraget viser steg for steg hvordan man utvikler en strategi som går rett til hjertet, mobiliserer ansatte, gjør strategi til et daglig mindset, og skaper resultater.

 

Noen uttalelser fra publikum og arrangører:
«Helt fantastisk! Lars Rinnan hadde et inspirerende foredrag om relevante og interessante temaer for fremtiden! Umulig å slippe blikket av foredragsholderen! Takk!»

«Lars sin unike kompetanse på AI gir ham en tyngde og erfaring som er vanskelig å matche og som gir ham muligheten til å spille på konkrete eksempler som gir både dybde og bredde på foredraget.»

«En oerhört intressant och spännade föreläsning «Verden i 2029» om hur vi med all sannolikhet kommer att ha det om 10 år. Lars förmedlar detta tema på ett fantastiskt bra sätt och satte igång många funderingar i mig. Jag rekommenderar Lars Rinnan til fullo!».

Send en uforpliktende forespørsel på Lars Rinnan

Send en uforpliktende forespørsel på Lars Rinnan

Kategorier for Lars Rinnan

Relaterte foredragsholdere