Marius Løken

Fra motgang til medgang

Etter 20 knivstikk, 11 dager i koma og livet snudd opp ned løpet av en natt får du høre historien om veien tilbake til en positiv tilværelse. Et foredrag om psykisk helse, endringsvilje, motivasjon, trening og veien tilbake til arbeidslivet.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Marius Løken? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Hemsedølen Marius Løken flyttet til hovedstaden sammen med en vennegjeng for å studere, men halloween natten i 2011 våknet den ene i kollektivet i en psykose, og angrep sine beste venner. Den ene mannen mister livet, og Marius blir påført 20 knivstikk. Etter 11 dager i koma våkner Marius opp til en helt annen hverdag.

Bakgrunnshistorien til Marius er tung og mørk, men foredraget hans er alt annet enn trist. Hans enorme utstråling og gode evne til å formidle historier, gjør at publikum blir revet med og berørt av den sterke historien hans. Marius brenner for å fortelle sin historie og erfaringer, i kombinasjon med humor og positiv tilværelse i form av indre motivasjon, trening og nye rutiner.

Foredraget tar for seg kampen tilbake til det «vanlige liv», og hvor hardt det er å reise seg fra fysiske skader, psykiske traumer, søvnproblemer og tillitsbrudd.

Gjennom foredrag får du høre om

  • Historien om hva som skjedde bak dørene i Pilestredet den skjebnesvangre natten.
  • Hvordan man kan snu motgang til medgang og at veien ikke nødvendig trenger å være så lang
  • Psykisk helse og konsekvenser med kroppspress og hva sosiale medier kan føre til.
  • Viktigheten med gode venner, kollegaer og andre støttespillere i hverdag og på jobb.
  • Trening og de små stegene hver uke for å unngå sykemeldinger og utbrenthet.
  • Veien tilbake til arbeidslivet, rutiner og tankegang.

 

Dette er et inspirerende foredrag som tilpasses den enkelte oppdragsgiver, enten det er snakk om skoleelever, organisasjoner eller næringslivet. Er det spesielle tema i foredraget du ønsker skal vektlegges kan Marius gå mer i dybden på deler av foredraget og snakke mindre på andre deler.

Send en uforpliktende forespørsel på Marius Løken

Send en uforpliktende forespørsel på Marius Løken

Kategorier for Marius Løken

Relaterte foredragsholdere