Marius Løken

Fra motgang til medgang

Etter 20 knivstikk, 11 dager i koma og livet snudd opp ned løpet av en natt får du høre historien om veien tilbake til en positiv tilværelse. Et foredrag om psykisk helse, endringsvilje, motivasjon, trening og veien tilbake til arbeidslivet.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Marius Løken? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Marius Løken er opprinnelig fra Hemsedal og hadde en sunn og aktiv barndom. Han flyttet til Tigerstaden for å studere hvor han flyttet sammen med vennegjengen. Men en natt skjedde det som blir omtalt som en av Norges meste omtalte drapssaker gjennom tidene.

Året var 2011, det var Halloween og Marius sine nærmeste venner var samlet til sosialt lag i sitt eget hjem. Senere samme kveld, etter natteroen hadde senket seg, våknet den ene samboeren i en psykose og gikk til angrep på sine beste venner. En mann mister livet og Marius blir påført 20 knivstikk og etter 11 dager våkner Marius opp til en hverdag som var snudd fullstendig på hodet.

Selv om bakgrunnshistorien er sjokkerende og brutal er foredraget alt annet enn trist og tungt. Marius brenner for å fortelle sin historie, erfaringer og i kombinasjon med mye humor og positiv energi er dette er foredrag som anbefales på det varmeste.

Marius forteller om sin snuoperasjon fra å være hardt skadet fysisk og psykisk med traumer, søvnproblemer og tillitsbrudd til hvordan han tok tak i livet sitt og snudde det til en positiv tilværelse i form av indre motivasjon, trening og nye rutiner.

Gjennom foredrag får du høre om

  • Historien om hva som skjedde bak dørene i Pilestredet den skjebnesvangre natten.
  • Hvordan man kan snu motgang til medgang og at veien ikke nødvendig trenger å være så lang
  • Psykisk helse og konsekvenser med kroppspress og hva sosiale medier kan føre til.
  • Viktigheten med gode venner, kollegaer og andre støttespillere i hverdag og på jobb.
  • Trening og de små stegene hver uke for å unngå sykemeldinger og utbrenthet.
  • Veien tilbake til arbeidslivet, rutiner og tankegang.

 

Dette er et inspirerende foredrag som tilpasses den enkelte oppdragsgiver, enten det er snakk om skoleelever, organisasjoner eller næringslivet. Er det spesielle tema i foredraget du ønsker skal vektlegges kan Marius gå mer i dybden på deler av foredraget og snakke mindre på andre deler.

Send en uforpliktende forespørsel på Marius Løken

Send en uforpliktende forespørsel på Marius Løken

Kategorier for Marius Løken

Relaterte foredragsholdere