Foto: Alessio Corradini

Pål Anders Ullevålseter

Ørkeneventyret i Dakar

Bli med på en fartsfylt historiefortelling hvor Pål Anders snakker om å ha troen på seg selv, verdien av rett fokus, motivasjon og målsetninger, samt det å aldri gi opp og viktigheten av teambygging og samarbeid.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Pål Anders Ullevålseter? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Pål Anders Ullevålseter var første nordmann som gjennomførte «Rally Dakar» som er verdens lengste og farligste ørkenrally. I tillegg til rallyfører er også Pål Anders aktiv innen norsk enduro som vil si at det kjøres på baner med tøft terreng.

Pål Anders kan se tilbake på en rekke VM Ørkenrally, hvor han blant annet tok VM tittelen sammenlagt i 2004. Ullevålseter er i tillegg til å selv kjøre landslandstrener for det norske landslaget i enduro, samt driver også et barneskoleprosjekt i Dakar.

Gjennom de siste årene har Pål Anders også vært med på en rekke TV program og med sitt konkurranseinstinkt har han gått helt til topps i serier som Isdans, 71 grader nord, Farmen og Mesternes mester. Han tok også en fin sjette plass i programmet Skal vi danse.

Er fartsfylt foredrag

Gjennom Pål Anders sitt foredrag får du høre en energibunt som drives av indre glød og en person som får ekstra krefter i de situasjoner andre ville gitt opp.  Man får også høre morsomme historier han har havnet i både med og uten hjelm.

Foredraget er ekte, konkret og inspirerende, det som blir formidlet kan knyttes opp mot de ansatte i et firma så vel som nytte og kunnskap som er godt å ha med seg på hjemmebane.

Pål Anders tar for seg er rekke tema hvor du blant annet får høre om:

  • Spennende historier fra ørkeneventyret i Dakar.
  • Hva man kan oppnå ved å ha troen på seg selv.
  • Verdien av rett fokus, motivasjon og målsetninger.
  • Resultater vil komme av rein viljestyrke, og av å aldri gi opp.
  • Teambygging og samarbeid som en felles enhet

Med Pål Anders på laget får du tilpassede foredrag, en bred appell og med sin muntre fortellerstil vil du bli inspirert, motivert og du vil ta med deg en rekke element tilbake til hverdagen, ung som gammel, uavhengig av bransje, stilling og posisjon i bedriften.

Send en uforpliktende forespørsel på Pål Anders Ullevålseter

Send en uforpliktende forespørsel på Pål Anders Ullevålseter

Kategorier for Pål Anders Ullevålseter

Relaterte foredragsholdere