Pellegrino Riccardi

Pellegrino Riccardi

"La dolce vita" på arbeidsplassen din

En av Norges fremste foredragsholder er ekspert på kommunikasjon, relasjon og samhandling mellom mennesker! Du vil oppleve en kombinasjon av faglig innhold, inspirasjon og humor.

Ønsker du et foredrag med Pellegrino Riccardi? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Pellegrino er oppvokst i England, har italienske foreldre og bodd i Norge siste 23 årene. Som tilflytter til Norge har han gjort seg opp noen tanker om hvordan nordmenn (og skandinaver) er, og i Pellegrino Riccardi sine foredrag vil du få treffsikre betraktninger på hva som er positivt og negativt i våre nordiske kulturer

Pellegrino Riccardi rister løs gamle fordommer, jantelov og begrensede tankemønstre, og åpner idéhorisonten på vidt gap. Med skråblikk fra utsiden åpner han opp for klarsyn på innsiden og med det – nye muligheter for endring. Pellegrino ønsker ikke bare at publikum skal forstå budskapet han kommer med, men at de også skal føle det.

Hans kundeliste består av noen av de største selskapene vi har i Norge til mindre selskap og internasjonale firmaer verden over.

Varighet på foredragene ligger på 45 til 60 minutter, men Pellegrino kan også «startkicke» konferansen før han går over til en konferansier rolle resterende av dagen. Ønsker dere halvdagsamling eller hedagssamling med Pellegrino kan vi også få til en «fagdag» for deres bedrift.

Nedenfor er ulike foredrag du kan booke

Pellegrino leser seg alltid opp på tilsendt tekst fra kunde før arrangement, samt avtaler og gjennomfører et telefonmøte med deg som kontaktperson et par uker før arrangementet.

Foredrag 1: Hvordan skape LA DOLCE VITA på arbeidsplassen din.
Med humor beskriver Pellegrino den norske væremåten i arbeidslivet, og bidrar med innsikt i hvordan den typiske nordmann kommuniserer. Le og lær av «De seks grunnleggende menneskelige behov», og hvorfor disse er helt nødvendige å implementere på arbeidsplassen for å få fornøyde og produktive kolleger.

Foredrag 2: NORSK LEDELSE: The Good, the Bad, and the Ugly
Etter nærmere 20 år i Norge har britisk-italienske Pellegrino Riccardi hele tre kulturer å trekke veksler på. Det har ikke bare vært enkelt å forene disse og få det beste ut av ulike verdener, men nettopp derfor er Pellegrino i dag en av våre fremste eksperter på kultur og kommunikasjon. Med humor beskriver han den typiske norske lederstilen og væremåten, og hvordan den både bidrar til og hindrer effektivt lederskap, både i norske og internasjonale arbeidsmiljø.

Foredrag 3: Forandringer, store endringer: hvordan skape uforglemmelige kundeopplevelser
Pellegrino beskriver en rekke ulike kundeopplevelser og forteller deg hvordan små og relativt rimelige adferdsendringer kan gjøre hele forskjellen i et stadig mer konkurransepreget marked. Lær hvordan «De seks grunnleggende menneskelige behov» kan hjelpe deg å ta de små og nødvendige grepene i møte med dine kunder.

Foredrag 4: Hvordan få det beste ut av deg selv og andre
Lær om «De seks grunnleggende menneskelige behov» og «De tre motivasjonsdriverne» og finn ut hvorfor disse er helt nødvendige å implementere i organisasjonen for at du skal få fornøyde og produktive kolleger.

Send en uforpliktende forespørsel på Pellegrino Riccardi

Relaterte foredragsholdere