Per Inge Torkelsen

Humor i dagliglivet & arbeidslivet

Foredraget handler om humor i dagliglivet, humor som medisin og humor på arbeidsplassen. Foredraget tilpasses slik at innholdet retter seg direkte mot din bedrift og de ønsker og behov dere skulle ha.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Per Inge Torkelsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Per Inge spesialskriver ofte sine foredrag, slik at innholdet retter seg direkte mot eventuelle utfordringer din bedrift eventuelt skulle ha. Hans foredrag kan også ende opp i at man deles inn i grupper og en faglig del hvor man jobber med gruppearbeid.

Humor i dagliglivet

De fleste kjenner seg igjen når at det i perioder kan være en stresset hverdag. Kanskje det kan dreie seg om at en av ungene dine sliter med noe, at du ikke føler deg helt frisk og egentlig ikke er syk. Kanskje det er en periode med høyt arbeids press på jobben eller at du drakk 2 glass rødvin for mye kvelden før. Ingenting trenger å være alvorlig, men det kan være nok til at det går ut over motivasjonen, du føler det er et ork å støvsuge eller at ingenting er kjekt.

Per Inge skal få deg til å tenke positivt igjen, då deg til å le, få deg til å se alt det du har å være glad for, få deg  til å se at det negative kan fjernes med enkle grep og  til slutt få deg til å se at det er mye å være lykkelig for.

Per Inge som ekstern møteleder og kursdeltager:

De fleste kurs og seminar har en møteleder som skal presentere dagens program, foredragsholdere og de som skal på scenen. I den seinere tid har en del bedrifter oppdaget fordelene med å ha en profesjonell møteleder ekstern. Velger man Per Inge til denne jobben vil ha spre latter og glede innimellom de kanskje tunge og faglige foredragene gjennom dagen.

En annen fordel er at Per Inge kan sitte i salen som en vanlig konferansegjest når de faglige presentasjonene foregår. Han vil da høre på foredragene, notere og før lunsj og etter endt kursdag komme med et kort referat fra dagen. Resultatet av dette er ofte at kursdeltagerne følger bedre med. I etter kant kan Per Inge sende sine notater til ansvarlig i firma som sender ut dagens referat til alle som deltok på arrangementet. Lurt ikke sant ?

Send en uforpliktende forespørsel på Per Inge Torkelsen

Send en uforpliktende forespørsel på Per Inge Torkelsen

Kategorier for Per Inge Torkelsen

Relaterte foredragsholdere