Petter Gulli

Pannekaker kan redde verden

En av Norges fremste eksperter på kommunikasjon rundt bærekraft, klima og miljø snakker engasjert og inspirerende om brutale fakta og fantastiske muligheter i den grønne revolusjonen om vi åpner øynene.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Petter Gulli? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Etter 30 år i reklamebransjen hoppet Petter Gulli av lasset og bestemte seg for å bruke sin tid og kunnskap på det han brenner for, nemlig bærekraft, klima og miljø. På den dagen FNs klimapanel ga verden 12 år på å nå klimamålene, sa han opp jobben sin og startet selskapet 12YEARS som hjelper bedrifter, merkevarer og organisasjoner å ta en tydelig og troverdig rolle i det grønne skiftet

Han er i dag rådgiver for flere store virksomheter innenfor bærekraft og kommunikasjon, ansvarlig for utformingen av Grønnvaskingsplakaten, har skrevet boka «HÅP – En praktisk guide for klimaoptimister» og sitter i styret til WWF Verdens Naturfond. Petter Gulli er klimaoptimist og med sin engasjerende og motiverende holdning har det ført han til å bli en av Norges fremste foredragsholdere og kursholdere innenfor det grønne skiftet.

I foredragene sine minner han oss både på at vi ikke bare står midt i en klimakrise, men også i en naturmangfoldskrise. En av årsakene er at vi har et forbruk som ikke er bærekraftig. Faktisk har Norge det nest høyeste personlige forbruket i Europa, bare slått av Luxembourg. Og til tross for at alle for tiden snakker om sirkulærøkonomi, er bare 2,4 prosent av norsk økonomi sirkulær.

Men heldigvis finnes det også gode nyheter og fantastiske muligheter i det såkalte grønne skiftet. Ikke minst her hjemme finnes det mange norske helter og heltinner Petter liker å løfte fram: Grønne gründere og ansvarlige ledere som for lengst har sett mulighetene som ligger i det grønne skiftet, og forandrer måtene vi både kjøper og forbruker varer og tjenester.

Det norske folk blir også stadig mer bevisste på bærekraft og samfunnsansvar. Men hva skal til for at du får dem over på din side? Petter tror det handler om at vi må gå fra klimakommunikasjon til klimamotivasjon, og at vi må snakke mye mer om løsninger–  og mye mindre om «bærekraft».

Positiviteten til Petter, i kombinasjon med kunnskapsnivået hans gjør at han gjennom foredraget forklarer, gir råd og gir oss håp for fremtiden. Enten du vil gi dine ansatte inspirasjon og motivasjon eller at din organisasjon har bestemt seg for å bli et selskap som tar bærekraft på alvor og trenger bistand vil du få konkrete input, ærlighet og en dæsj ydmykhet fra Petter Gulli.

Petter snakker ofte om følgende tematikker i sine foredrag:

  • Brutale fakta og fantastiske muligheter
  • Bærekraft som konkurransefortrinn og forretningsmuligheter i det grønne skiftet
  • Hva folk flest tror og mener og bærekraft, og hva de mener må til for å endre verden
  • Integrering av bærekraft og samfunnsansvar i din virksomhet
  • Markedsføring, merkevarebygging og kommunikasjon i bærekraftens tid
  • Hvordan unngår vi grønnvasking, og skape reel grønn omstilling
  • Hvordan vi bør snakke om bærekraft

Petter mener at pannekaker kan redde verden og historien om dette får du selvsagt i foredraget hans. Med sine utallige foredrag innenfor bærekraft kan han vinkle sitt innlegg mot dine ønsker, behov og bransje. Han kan også levere workshop etter endt foredrag og dagskurs.

På noen konferanser starter han gjerne med et foredrag får han går over i en konferansier rolle det resterende av dagen, passer spesielt bra om konferanse består av ulike innlegg innenfor bærekraft, klima og miljø.

Send en uforpliktende forespørsel på Petter Gulli

Send en uforpliktende forespørsel på Petter Gulli

Kategorier for Petter Gulli

Relaterte foredragsholdere