Fotograf: Silje Katrine Robinson, Megafon

Marco Elsafadi

Relasjoner i din bedrift

En av Norges mest ettertraktete foredragsholder som holder foredrag innenfor en rekke temaer som arbeidsmiljø, kultur, endringer, inspirasjon, motivasjon, lagbygging, selvtillit og selvfølelse, ledelse, kommunikasjon, ledelse, motgang, mobbing, fordommer, rus, integrering og inkludering

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Marco Elsafadi? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Marco Elsafadi er en av Norges mest populære foredragsholdere, med nærmere 60.000 tilhørere og om lag 250 foredrag årlig.

Han formidler på en enkel og lun måte, som resulterer i fantastiske tilbakemeldinger etter foredragene. Det som går igjen er at han engasjerer, utfordrer, byr på seg selv, er levende, inspirerende og skaper alltid rom til ettertanke.

Marco holder foredrag for næringslivet, det offentlige apparatet og i skolen. Han snakker blant annet om motivasjon, ledelse, arbeidskultur, teambuilding, hvordan håndtere motgang, mobbing, konfliktløsning og relasjonenes kraft.

I tillegg til å være foredragsholder er Marco en skikkelig ildsjel og har vært toppidrettsutøver. Han har blant annet vært på det norske landslaget i basketball i en årrekke, og er en av tidenes mestvinnende basketballspillere i Norge.

Marco ble født i en FN-leir i Libanon og var flyktning i 12 år før han og familien omsider fikk oppholdstillatelse i Norge. I 2002 stiftet han organisasjonen New Page og i 2020 stiftet han UNIFY jobber med vanskeligstilte ungdommer, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold. New Page vokste raskt og ble en meget viktig støttespiller for barnevernet i flere av landets største byer. UNIFY jobber i dag på oppdrag fra Oslo, Lørenskog og Lillestrøm kommune.

Etter en nervesykdom i 2009 som førte til at han ble lam og havnet i rullestol, har han gjennom knallhard trening og positiv innstilling kjempet seg tilbake. I 2012 ble han Norgesmester for femte gang og i 2014 vant han Mesternes Mester på NRK.

Marco sitter i Idrettsstyret i Norges Idrettsforbund.

En av landets fremste foredragsholdere

Marco har vunnet en rekke priser, både som foredragsholder og som «årets forbilde» under Idrettsgallaen.

Hans tanker om viktigheten av å spille hverandre gode gir gjenklang både i arbeidslivet, i skoler og i private relasjoner. Marco sier de vanskelige og selvfølgelige tingene på en enkel måte, og kombinerer alvor med humor. Deltakere i hans foredrag får alltid også konkrete verktøy de kan ta i bruk for å gripe fatt i tematikken. Marco inspirerer og skaper refleksjon og ettertanke.

Han holder foredrag på 60 til 90 minutter, men varighet kan også være både kortere og lengre. Alle foredrag skreddersys i dialog med kundene, og Marco har som mål å aldri holde samme foredrag to ganger.  Ønsker du å gå i dybden på utvalgte tematikker kan Marco også sette opp workshop på alt fra en halv dag til flere dager. Temaene nedenfor kan slås sammen helt etter ønske.

Temaer Marco ofte snakker om:

Send en uforpliktende forespørsel på Marco Elsafadi

Send en uforpliktende forespørsel på Marco Elsafadi

Kategorier for Relasjoner i din bedrift

Relaterte foredragsholdere