Siri Abrahamsen

Siri Abrahamsen

Hvordan gjøre hverandre gode

Det handler om å gjøre hverandre gode og det meste har med menneske å gjøre. Siri snakker om engasjement, arbeidsglede, motivasjon, kulturbygging, kommunikasjon, begeistring, bygge team, kundeservice, psykisk helse og ledelse

Ønsker du et foredrag med Siri Abrahamsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Siri Abrahamsen er en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere. De siste to årene er hun nominert årets taler, hun var også på topp ti listen i Dagens Næringsliv. Hun er stødig og leverer alltid – med over et tiår som formidler på heltid. Hun er varm, engasjert, morsom og faglig svært dyktig. Hun formidler kompliserte ting på en lett forståelig og praktisk måte.

Siri skreddersyr alltid sine foredrag i dialog med oppdragsgiver, og noen av temaene hun kan dekke er: Engasjement og arbeidsglede, kulturbygging, kommunikasjon, tilbakemeldingskultur, hvordan skape begeistring digitalt, hvordan gjøre hverandre gode, kundeservice – det meste som har med mennesker å gjøre. Sosial bærekraft, psykisk helse, helsefremmende arbeidsplasser, selvledelse, ledelse og motivasjon er også populære temaer.

Siri har en bachelorgrad i ledelse og en i interkulturell kommunikasjon, hun er sertifisert CTI Co-active coach og hun har selv drevet med mental trening siden hun var 12 år! Hun har også bygget en stor bevegelse med konseptet Gleding. Hun har solgt over 60 000 bøker og har en drivkraft av de sjeldne.

Siri har jobbet for hundrevis av kunder blant andre: Cisco, Google, Wintershall DEA, Gassco, Eye share, Luftfartstilsynet – store globale selskaper til små oppstartsselskap, offentlig sektor og privat sektor.

Jolder foredrag og workshops på norsk og engelsk.

Tittel på foredrag lager kan for et eksempel være: 

  • Hvordan gjøre hverandre gode
  • Små handlinger, store forskjeller
  • Forstå seg selv, forstå andre
  • Engasjement og arbeidsglede
  • Fra tanke til handling – det er ikke hva vi vet – det er det vi gjør som teller

Send en uforpliktende forespørsel på Siri Abrahamsen

Relaterte foredragsholdere