Stefan Hyttfors

Fremtidens muligheter og utfordringer.

Opplev foredragsholderen som er kåret til «Årets foredragsholder» i Sverige. Du får høre om fremtidens muligheter og utfordringer, digitalisering, hvordan teknologien vil endre måten vi jobber på og neste generasjons lederskap.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Stefan Hyttfors? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Stefan Hyttfors er en anerkjent og prisbelønnet futurist, forfatter og global foredragsholder som har holdt en rekke foredrag også i Norge. Han har bakgrunn som økonom, fotojournalist som tok han hele veien til USA og han var også med å starte PR byrået «Wenderfalck PR»

Med en enorm formidlingsevne vil du oppleve hans foredrag som morsomme, utfordrende, inspirerende og du vil garantert tenke gjennom fremtidens endringer på en helt ny måte.

Stefan sier at vi er i begynnelsen av en ny tid. Selskapene, lederne og merkevarene vi skal snakker vil være i en stor endring de neste årene. Stefan beveger sig inn på temaer som digitalisering, endringsledelse, atferdsendring, innovasjon og teknologi.

Det globale markedet er åpent 24 / 7 og er med oss hele veien i form av alle digitale enheter. Det handler om evnen til å tilpasse seg og da er spørsmålet om du ser muligheter til å ta initiativ som endrer din bransje eller venter du på bevis og la noen andre kjøre utviklingen?

Hvert foredrag skreddersys for kunden og med info om ditt selskap i forkant av foredraget samt en prat med Stefan på telefon et par uker før arrangementet garanterer vi at etter endt foredrag vil din bedrift og dine ansatte sitte igjen med en rekke verdifulle tips, masse ny inspirasjon og lønnsom nytteverdi for din bedrift for fremtiden.

Send en uforpliktende forespørsel på Stefan Hyttfors

Send en uforpliktende forespørsel på Stefan Hyttfors

Kategorier for Stefan Hyttfors

Relaterte foredragsholdere