Sturla Berg-Johansen

Sammen er vi flere enn èn

Gjennom foredraget får man høre om viktigheten av samarbeid med andre, og evne til å ta imot hjelp. Bli med bak kulissene når Sturla tar et nådeløst utgangspunkt i sitt eget liv. Man får høre om tema som livsstilssendringer, oppturer og nedturer, endringsevne, motivasjon og målsetninger.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Sturla Berg-Johansen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

I en årrekke har Sturla Berg-Johansen sjarmert publikum i senk med sitt vinnende vesen, komiske teft og beundringsverdige innlevelse – det være seg som komiker, entertainer og programleder.

Foredraget «Sammen er vi fler en en» snakker han om viktigheten med samarbeid. Sturla tar oppgjør med rusen og den hjelpen han fikk da han bestemte seg for å endre livsstil.

Med utspring i egne erfaringer setter han fokus på menneskers redsel for å oppfattes egoistiske, føle skyld og skamme seg over egne handlinger.

Suksessen fra scene og TV blir også et av temaene han snakker om, med tanke på hvordan han jobbet i forkant av showet som resulterte i komipris og arbeidet som førte til Leif Justers Ærespris.

Sturla er en underholdende foredragsholder som bruker mye humor i foredragene sine, samtidig som han gir dybde og deler svært viktige budskap med publikum. Han er også innom hvordan man skal takle endringer både privat og på arbeidsplassen.

Sturla har en unik evne til å tilpasse seg publikum og tar ting på sparket med stor suksess! Foredraget er direkte, dønn ærlig og sterke historier krydret med humor underveis.  Varighet ca. 60 minutter.

Gjennom foredraget får du høre om:

  • Endringsprosesser
  • Oppturer og nedturer
  • Positive og negative konsekvenser
  • Målsetninger
  • Motivasjon

Foredraget er lagt opp på en dønn ærlig måte som gjør at du også vil få høre om historier bak kulissene. Man vil både høre sterke historier, men også en rekke morsomme hendelser fra en av Norges morsomste komikere. Kort fortalt vil man gjennom foredraget blir dratt opp og ned gjennom en berg og dalbane som gjør foredraget alt annet enn kjedelig.

Send en uforpliktende forespørsel på Sturla Berg-Johansen

Send en uforpliktende forespørsel på Sturla Berg-Johansen

Kategorier for Sturla Berg-Johansen

Relaterte foredragsholdere