Synneva Erland

Se, lytt, ROCK hverandre fram!

Med lang erfaring som foredragsholder forteller Synneva om kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse. Hun bidrar til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Hun har også betydelig kunnskap innen sosiale medier.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Synneva Erland? Send en oss uforpliktende forespørsel.

I 2020 ble Synneva Erland listet som en av Norges ti mest populære konferansierer i magasinet Kapital. Med sin unike bakgrunn som skuespiller, sanger og pedagog har Synneva fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge.

Hun har vært profesjonell foredragsholder siden 2010 og har spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse. Hun bidrar til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Synneva har også betydelig kunnskap innen sosiale medier. Her bistår hun med strategier og godt innhold, blant annet for Q-Meieriene og Kavli.

I tillegg gjør hun konferansieroppdrag på alt fra små arrangement til store events som ONS, Nordic Edge og Oslo Business Forum. Hun har foredragsoppdrag for store, internasjonale kunder, blant annet Deloitte, Shell og Ernst & Young. Alle oppdrag kan også gjøres på engelsk.

Foredrag 1: Se, lytt, ROCK hverandre fram!

Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Dette foredraget har gjennom en årrekke vært en bestselger på kick offs og teambuildinger. Nå er foredraget fornyet, forbedret og oppdatert til dagens situasjon.

Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. Hva er kommunikasjon? Hvordan jobbe med tilstedeværelse, identitet, kroppsspråk og utstråling? Hvordan bygger vi tillit? Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen? Om bedriftskultur og motivasjon.

Måten du kommuniserer på sier noe om hvem du er. 

Foredrag 2: Covid-19, hva nå?

Et nytt foredrag om den spesielle tiden vi alle nå opplever.

Hvordan skape mer agile og endringsdyktige organisasjoner?
Hjemmekontor har gjort noe med fellesskapsfølelsen vår.
Vi vet at tilhørighet og fellesskap er vesentlig for hvert enkelt menneskes trivsel.
Vi vet også at trivsel og lønnsomhet henger tett sammen.
Hva blir det viktig å tenke på framover nå, sett i lys av Covid-19?

Utvikling kan skje om vi våger å endre oss 

Foredrag 3: Walk the talk!

Dette er et foredrag om kommunikasjon, ledelse, tilhørighet og vekst. Bygg en god ytringskultur som gjør organisasjonen agil og endringsdyktig. Det siste årets endringer har vist oss hvor viktig det er å bygge robuste mennesker og robuste organisasjoner.

I dette foredraget, som er spesielt rettet mot ledergrupper, snakker vi om hvordan individualisme og fellesskap kan gå hånd i hånd og skape en vinnerkultur. Vi snakker om lederen som rollemodell og hva som skal til for å bygge en identitet rundt åpenhet, innovasjon og utvikling.

Ektefølt fellesskapsfølelse er et konkurransefortrinn.

Foredrag 4: Presentasjonsteknikk for alle!

Med bakgrunn som artist og skuespiller, deler Synneva teknikker fra et langt liv på scenen. Her lærer dere å eie rommet, bli bevisst på kroppsspråk, og får gode verktøy for både stemmebruk og historiefortelling.

Perfekt for alle som vil bli tryggere og flinkere til å presentere. Foredraget tilpasses målgruppen både på ferdighetsnivå og innhold.

There is only one rule for being a good talker – learn to listen. (Christopher Morley)

Foredrag 5: 1-2-3 UBUNTU!

Dette foredraget tar utgangspunkt i en vakker historie om den afrikanske filosofien ubuntu og om norske håndballspillere sine suksesskriterier. Hva kan du og jeg lære av ubuntu for å skape en bedre kultur på arbeidsplassen? Hva kan vi lære av norske håndballspillere for å bli et vinnerlag?

Foredraget handler om fellesskap, kommunikasjon, tilhørighet og motivasjon. Foredraget passer på en kick off for de ansatte, eller det kan tilpasses ledergruppen med fokus på ledelse og motivasjon.

I am because we are. (Desmond Tutu)

Foredrag 6: Gullklokkenes tid er forbi

Et foredrag om tiden vi lever i og hva vår nære framtid vil bringe. Hva er god bedriftskultur og hva gjør en arbeidsplass attraktiv? Hvordan skape vekst, innovasjon og en vinnerkultur? Vi dykker ned i Deloittes internasjonale undersøkelser fra de siste to årene, The global human capital trends, og ser på hva The Millennials tenker, hva Perennials er, og:

Hvorfor er tilhørighet så viktig?

 

Kundetilbakemeldinger er det mange av, og her er en av de fra E.O. Baird, Deloitte AS.
«Maken til engasjerende foredragsholder skal du lete lenge etter. Både innhold og fremføring var ypperlig, og når foredraget blir avsluttet med en sang kan jeg ikke annet enn å gi en stor tommel opp!»

Send en uforpliktende forespørsel på Synneva Erland

Send en uforpliktende forespørsel på Synneva Erland

Kategorier for Synneva Erland

Relaterte foredragsholdere