Leikvoll & Arvola

Bli god på smalltalk!

Komiker Thomas Leikvoll og Selveste Erling Arvola kommer med triks og tips for å beherske småpratens hemmeligheter om smalltalk, enten det dreier seg i firmasammenheng eller på hjemmebane.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Leikvoll & Arvola? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Gjør deg klar for et inspirerende, morsomt og lærerikt foredrag om hvordan man lykkes i hverdagen med smalltalk. Enten det er smalltalk på kontoret i lunsjen eller  ute med kunder og leverandører, ja smalltalk kan faktisk øke salgstallene og omdømme for bedriften du er ansatt og bidra til nye fruktbare samarbeid.

Alt du hører om i foredraget kan også brukes på hjemmebane, enten du er singel og skal på date eller det er lørdagskveld med kona du har vært med i 40 år. Og hvem kunne vel ikke tenkt seg og vært bedre i smalltalk når du setter deg ned med en helt ny bordkavaler i et bryllup eller til minnestunden til tante Olga.

Dette er et herlig foredrag bestående av komikere Thomas Leikvoll og tekstforfatter og redaktør i TV-bransjen Selveste Erling Arvola. Duoen har også gitt ut den kritikerroste boken «Small Talk – hvordan snakke om det meste med de fleste».

Foredraget tar blant annet for seg

  • Småpratens hemmeligheter
  • Hvordan vi lykkes i sosiale sammenhenger
  • En enkel og oversiktlig innføring i sosial intelligens.
  • Enkle tips til nettverksbygging i arbeidssammenheng
  • Hvordan tilpasse seg og bli godt likt i sosiale og private sammenheng

 

I tillegg til et inspirerende foredrag med en rekke tips, uforglemmelige historier og en god dose humor underveis skal du ikke se bort fra at Thomas har med seg gitaren og gjør et par musikalske innslag underveis.

Send en uforpliktende forespørsel på Leikvoll & Arvola

Send en uforpliktende forespørsel på Leikvoll & Arvola

Kategorier for Leikvoll & Arvola

Relaterte foredragsholdere