Veronica Simoné Fjeld

Selvtilitt i hverdag og på jobb

Gjennom foredraget får man høre om vitkige temaer som selvfølelse, kroppspress, hverdagslige utfordringer, arbeidsglede, samt blogg og sosiale medier på godt og vondt.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Veronica Simoné Fjeld? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Med et herlig glimt i øyet har Veronica Simoné Fjeld siden 2007 vært reporter og programleder for TV Vest. Hun gjorde og gjør fortsatt stor suksess med showet «NATURLIGvis» som har gått for fulle hus, med Rune Bjerga som produsent. Og slipper i September 2020 boken «Du er fantastisk» utgitt av Jæren Forslag 

Veronica har i de siste årene slått seg opp som blogger pålandsbasis i sosiale medier hvor hun har utmerket seg med humor og alvor. Her er hun blant annet opptatt av å få ned kroppsfokus i media og har for mange blitt kjent som alteregoet #yummymummy. Gjennom hennes foredrag får du både høre sterke historier til morsomme historer, tårer og latter er bare noe av hva du vil oppleve ved å høre på et inspirerende og sterkt foredrag.

Hun leverer et godt foredrag som inneholder både sterke historier og morsomme fortellinger. Er alltid godt forberedt, samtidig som hun evner å spille på lag med det som skjer fra scenen og i publikum.

Gjennom hennes foredrag får du høre om temaer som

  • Selvtillit og selvfølelse
  • Kroppsfokus og kroppspress
  • Hverdagslige utfordringer
  •  Sosiale medier
  •  Arbeidsglede

Visste du at Veronica også kan benyttes som konferansier til ditt arrnagement eller starte dagen med et foredrag før hun deretter går over i en konferansier rolle

Send en uforpliktende forespørsel på Veronica Simoné Fjeld

Send en uforpliktende forespørsel på Veronica Simoné Fjeld

Kategorier for Veronica Simoné Fjeld

Relaterte foredragsholdere