Vidar Hansen

Kommuniksjon og kroppsspråk

Han blir kalt Norges svar på Sherlock Holmes. Han har jobbet 14 år i politiet, blant annet med anti-terror, spaning og etterretning. I 2010 ble han tildelt politiprisen sammen med sin makker for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Vidar Hansen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Det kritikerroste foredraget til mentalist Vidar Hansen holder et fascinerende foredrag med kroppsspråk som tema.

Vidar Hansen regnes som Norges mest ettertraktede tankeleser og har holdt foredrag både i Norge og i utlandet.

Foredraget med Vidar Hansen

Det som gjør foredraget unikt, er at Vidar viser artige eksempler der han inkluderer publikum og gjennomfører uskyldige «eksperimenter» som er relatert til temaet han snakker om. Dette er hentet direkte ut fra showet hans, slik at foredraget er sikret god underholdningsverdi samtidig som en lærer noe nytt.

Foredraget til Vidar Hansen er blitt kåret til beste foredrag på flere konferanser den siste tiden og kan anbefales til alle typer konferanser. Også som et «off-topic» foredrag, der en ønsker et annerledes og spennende foredrag for å friske opp den faglige delen.

Vidar deler sin kunnskap fra politiet, hvor det vektlegges å fremstå med et tydelig kroppsspråk. Spesielt ved arbeid med kilder, første mann på åstedet og omgang med folk i krise er det viktig å fremstå som troverdig og trygg i situasjonen. Dette er kunnskap en vil ha stor nytte av også i det sivile.

Foredraget er delt opp i 2 deler

Del 1
Første del handler om å lese andre sitt kroppsspråk. Kroppsspråket «lekker» informasjon og Vidar Hansen viser deg hvordan du kan tyde den informasjonen.

Han viser til konkrete eksempler i kroppsspråket som avslører hva den andre personen tenker og føler. Eksemplene er rettet mot arbeidslivet og andre situasjoner hvor det er viktig å kunne tyde kroppsspråk.

Del 2
Del to omhandler ditt eget kroppsspråk. Om du er leder, butikkmedarbeider eller advokat, vil kroppsspråket være en viktig del av hvordan folk oppfatter deg. Hvis kroppsspråket ikke samsvarer med din kompetanse, vil du fremstå som uprofesjonell og uorganisert.

Vidar Hansen kan også bookes til en «pakke-løsning» med foredrag på dagtid og show på kvelden.

Send en uforpliktende forespørsel på Vidar Hansen

Send en uforpliktende forespørsel på Vidar Hansen

Kategorier for Vidar Hansen

Relaterte foredragsholdere