Jenny Lund

Ta kontroll over økonomien!

Jenny formidler privatøkonomi på en enkel måte, hør om temaer som budsjett, sparing, fondssparing, veien til økonomisk frihet, aksjer, buffer og nedbetaling av gjeld.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Jenny Lund? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Med bachelor innen økonomi og bakgrunn innenfor økonomistyring og regnskap har Jenny bred erfaring å hente av i sine kurs og foredrag. Som administrator i økonomiforumet Moneypenny, rettet mot kvinner, og med hele 36.000 medlemmer ser hun daglig hvilke spørsmål som opptar mennesker når det kommer til privatøkonomi.

Hun har et ønske om at flest mulig skal gå fra ugjennomtenkt konsum til å få mer for pengene sine, og kunnskapen til å få pengene til å vokse.
Ofte er det lite som skal til for å få orden på pengene, og Jenny driver med formidling i ulike kanaler, av alt fra enkle sparetips til mer avanserte investeringer. Hennes blogg om privatøkonomi inneholder over 150 innlegg, på Instagram deler hun økonomitips og gjennom kurs forteller hun hvordan deltakerne enkelt kan komme i gang med investeringer på børsen.

Jenny formidler privatøkonomi på en enkel måte, som inspirerer deg til å gjøre de forandringene du trenger for å oppnå dine drømmer. Kanskje er det å sette opp mål for fremtiden, lage et budsjett eller komme i gang med sparing. Alt som trengs er et første steg, og det kan du ta allerede i dag!

Jenny Lund har som mål å ha nok penger til å kunne leve livet mer som hun selv ønsker. Det målet nærmer hun seg, litt og litt, dag for dag. Jenny sparer, investerer og har fokus på at der framme, om kanskje 10 år, så har hun oppnådd full økonomisk frihet, og kan leve av avkastningen på pengene sine.

Hun er blitt intervjuer av Dine Penger om sparing og deltidsarbeid, vært med i E24-podden og skrevet innlegg i Nordnet-bloggen. I samarbeid med Kron og Nordnet lager Jenny Q&A hvor tema er alt fra hvordan man velger fond til bærekraftig investering.

Men det er ikke bare voksne eller kvinner Jenny når ut til. Veien til en god økonomi kan læres i alle aldre, og i disse dager skriver Jenny på bok om økonomi for ungdommer. Boka vil gi ungdommer svar på alt de lurer på, fra BSU, skatt, arbeidskontrakt, investering og hva som trengs når man flytter hjemmefra.

Temaer Jenny kan snakke om i sine foredrag:

  • Ta kontroll over økonomien
  • Budsjett
  • Sparing
  • Fondssparing
  • Veien til økonomisk frihet
  • Aksjer
  • Buffer
  • Betale ned gjeld

Jenny kan vinkle sine foredrag ut fra kundens ønske behov og utfordringer, enten det er grunnleggende inspirasjon i foredrag format eller kurs og workshop på type en halv dag.

Send en uforpliktende forespørsel på Jenny Lund

Send en uforpliktende forespørsel på Jenny Lund

Kategorier for Jenny Lund

Relaterte foredragsholdere