Mia Landsem

Mia Landsem

Trygg på nett

Bildetyvjeger, fighter og gamer Mia Landsem snakker om nakenbilder, bildespredning, falske profiler, farene ved internett, passord, hvordan man kan bli trygg på nett og hva man skal gjøre om det er bilder som er på avveie.

Ønsker du et foredrag med Mia Landsem? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Helt siden hun var liten har Mia Landsem ønsket å gjøre noe med mening og hun har alltid blitt provosert av urettferdighet. Denne lidenskapen og omsorgen for andre har ført henne på en bemerkelsesverdig reise som inkluderer alt fra nordisk mester i Taekwondo, til å bli en ledende stemme innen cybersikkerhet.

Som en forfatter, skribent og foredragsholder er Mia Landsem (27) ikke bare en viktig og imponerende stemme i offentligheten, men også en sikkerhetskonsulent som har oppnådd stor suksess innen sitt profesjonelle felt. Til daglig jobber hun som sikkerhetskonsulent hos Crayon i Oslo, og har en akademisk bakgrunn som inkluderer studier innen IT-Sikkerhet og har tidligere student trening, coaching og idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole.

Mia er ikke bare en fagekspert, men også en modig “aktivist” i kampen mot folk som sprer nakenbilder uten samtykke og utfører seksuelle digitale overgrep mot barn. Mia har vunnet flere priser for sitt arbeid med å hjelpe ofre, og vant “Jenteprisen” (Plan International) i 2018 og “Influencer of the Year”. Hun har også vært finalist i “Årets modigste kvinne” og “Årets Trønder”. Hun har også vært en topp 3 finalist (2021) i den internasjonale prisen “Cyber Security Woman of the Year”, og blitt kåret til en av Norges topp 50 kvinner i tech.

Mia startet jakten på personer som velger å spre andres nakenbilder videre uten samtykke. Uten å få betalt. Men med et inderlig ønske om å stille folk til veggs, og gi ofre en stemme.

Foredrag

Send en uforpliktende forespørsel på Mia Landsem

Relaterte foredragsholdere