Rune Carlsen

Rune Carlsen

Internett & sikkerhet

Rune snakker blant annet om "dark web" og hva som skjuler seg bak dette uttrykket, han snakker om "trygghet for kidsa" og har også et foredrag som heter "passordhelvete" og hvordan man kan overleve på magisk vis.

Ønsker du et foredrag med Rune Carlsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Rune Carlsen nåtidens mest premierte tryllekunstner fra Norge har vunnet norgesmesterskapet hele 5 ganger og har vunnet en rekke internasjonale priser. Han har en doktorgrad i trylling og imponerte en hel nasjon i Norske Talenter. Han er en anerkjent entertainer som opptrer på firma arrangement året rundt, enten det dreier seg om magi og underholdning på sosiale sammenkomster eller det dreier seg om konferansier jobber og foredrag på faglige samlinger.

Foredrag for næringslivet med tryllekunstner Rune Carlsen er virkelig å anbefale. Rune er utdannet IT-ingeniør og Økonom, han har gjennom 25 år holdt kurs og foredrag for mange av de aller største selskaper i Norge. I tillegg til å være en internasjonalt premiert tryllekunstner, er hans foredrag den eneste av sitt slag. Runes kombinasjon av faglige ekspertise, inspirerende presentasjon og magisk innpakning, vil tilføre dine ansatte og selskap noe helt unikt!

Foredrag 1 – Hva er egentlig “Dark Web”

Dark Web er en del av internett hvor det meste av kriminelle tjenester omsettes. Både de mindre alvorlige, – men også de du aldri i din villeste fantasi kunne tenke eksisterte. Men, hvordan fungerer Dark Web, sånn egentlig? Hvordan ser det ut? Hvordan kommer man seg inn? Hva omsettes, til hvilken pris? Hvor forferdelig er dette stedet? Kom å se og opplev DarkWeb. Vi advarer på forhånd! – Oppsøk ALDRI Dark Web – det kan få særdeles alvorlige konsekvenser for deg privat, – og som selskap.

Foredrag 2 – Trygghet for kidsa

Vi lærer barne våre å se seg for i trafikken og å holde hånda til en voksen i store folkemengder. Sikkerhet på nett starter med foreldres ansvar for å vise en trygg vei. Internett er et fantastisk og nødvendig sted for barn i dagens samfunn. Men mange barn og unge blir også lurt og utnyttet av voksne på nett. Disse typer kriminelle voksne er der barna dine er, på chat, spill og andre areana. Foredraget passer for alle ansatte, voksne og foreldre som ønsker å beskytte sine barn mot overgrep på nett og gi barna et trygt sted å være.

Foredrag 3 – Passordhelvete, hvordan overleve på magisk vis

Uansett hvilken arena vi er på, jobb eller privat, så har vi de samme utfordringene til passord. De skal muligens både være komplekse, lange og unike for alle de tjenestene du benytter. Hva er egentlig et passord, hvor mange passord har vi, hvordan hackes passord og hvordan kan vi på en enkel, sikker og magisk måte ivareta sikre og gode passord, en gang for alle? Foredraget passer for alle målgrupper, – ledelsen, ansatte og teknologer.

Foredrag 3 – CYBERSHOW

Foredraget CYBERSHOW viser hvordan kriminelle faktisk lurer mennesker, vha grunnleggende teknikker- Foredraget er en god kombinasjon av underholdning og faglig innhold. Både kriminelle og tryllekunstnere benytter psykologiske teknikker for å manipulere og påvirke sitt publikum eller målgruppe. Metoder som avledning, sosial manipulasjon, illusjoner ved valg, persepsjon, utnyttelse av nysgjerrighet og følelser, forvirring, manipulering av tillit, bruk av teknologi og mye mer. Dette er et helt unikt foredrag hvor underholdning og magi krydres med et faglig og viktig innhold for å sikre god bevisstgjøring.

Send en uforpliktende forespørsel på Rune Carlsen

Kategorier for Rune Carlsen

Relaterte foredragsholdere