Silje Gudahl

Silje Gudahl

Seksuelle overgrep

Høsten 2022 ga hun barneboken "Hemmeligheten" som er basert på hennes egen oppvekst og handler om seksuelle overgrep og vold. Via sine foredrag ønsker hun å hjelpe andre for forhindre at de opplever det samme som hun selv har opplevd.

Ønsker du et foredrag med Silje Gudahl? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Gjennom foredraget får du høre henne snakke om hvordan det var å vokse opp i et hjem hvor vold og overgrep var en del av hverdagen. Hun leser også opp utdrag fra boka “Hemmeligheten” og gir råd til hvordan den kan brukes for å gjøre det litt lettere å snakke om et vanskelig tema uansett alder. Det er ved å snakke om overgrep at vi kan forebygge at det skjer med dem vi er glad i.

Barn trenger kunnskap for å vite hva overgrep er, hvorfor det ikke er lov og at det ikke er deres feil om noen skulle utsette dem for det. Det er også mange voksne som trenger å snakke mer om dette, både for å lære mer, men også fordi de kanskje har opplevd dette selv.

Det er en del fagpersoner som snakker om dette temaet, men det er noe annet å høre historien fra noen som har opplevd det selv, noe hun har erfart etter å ha holdt foredrag for både ungdom og voksne. Hver gang Silje holder foredrag så er det noen som åpner seg om egne opplevelser. De synes det er godt å høre noen sette ord på det de selv har følt på.

Silje tilpasser foredraget etter publikummet; om det er barn, ungdom eller voksne. Det er et alvorlig tema, men det er allikevel rom for latter og god stemning. Silje er opptatt av dialog med publikum, og ønsker spørsmål sendt på forhånd eller stilt underveis i foredraget. Varighet foredrag anbefales på 45 minutter.

Send en uforpliktende forespørsel på Silje Gudahl

Relaterte foredragsholdere