Sigvart S. Leipingen

Det lille tulleforedrag

Gjennom dette foredraget vil du møte rollefiguren «Sigvart S. Leipingen» som har ekstremt god selvtillit, men utrolig dårlig selvinnsikt. Han har lagt igjen alt av etikk og moral. Alt skal vel ikke handle om nytteverdi, man skal kunne ha det kjekt også.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Sigvart S. Leipingen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Mannen bak Sigvart S. Leipingen er Geir Gjelten, en veteran innenfor norsk underholdning fra tidenes morgen. Allerede som 14 åring var han og så på NM i trylling og etter det hadde entertaineren våknet.

Som tryllende gardist fikk han æren æren av å underholde Kronprinsfamilien på Skaugum. Han hadde en liten rolle i Portveien 2 og var med i Tv Norge suksessen «Casino» som innleid lommetyv med Halvard Flatland som programleder.

Gjennom mange år har han opparbeidet seg til å lede alt fra konferansier jobber, underholdning, foredrag og gjort utallige show.

Et vanvittig «foredrag» med S. Leipingen

Dette er nesten et foredrag, men mer ment som et avbrekk i det faglige programmet. Det handler om hvor enkelt salg NESTEN kunne ha vært. Et foredrag på 30 minutter med intensjon om en god dose latter og masse humør.

Du vil møte rollefiguren «Sigvart S. Leipingen» som har ekstremt god selvtillit, men utrolig dårlig selvinnsikt. Han har igjen alt av etikk og moral. Alt skal ikke handle om nytteverdi, men skal kunne ha det kjekt også.

Innslaget er perfekt til alle fora hvor man berører tema som økonomi, budsjett, salg og inntjening. Hans ideer og teorier er en smule spinnville, og ideene hans har nok neppe vært tenkt før, og langt mindre vært diskutert. Heldigvis.

Et ellevilt, sprudlende og morsomt humor-foredrag om salg, mersalg, inntjening, fortjeneste og alt det enhver bedrift er opptatt av. Likevel fremfører han sine ”revolusjonerende” salgsteknikker med klokketro på egen fortreffelighet, helt blottet for selvinnsikt.

Han lærer deg hvordan du med enkle metoder og kort læretid kan selge hva du vil til hvem du vil. Med den anerkjente BEST-metoden kan ingen kunder lenger motstå dine salgsargumenter. Hevder han! Ikke nok med det. Mannen bak BEST-metoden, Sigvart Leipingen sier i et intervju, at etter hans foredrag har de fleste fått en helt ny forståelse av begrepet kunde.

Enhver konferanse, kurs, eller salgsmøte, trenger et friskt avbrekk. Et avbrekk som gir deltagerne nye krefter. Gled deg til en halvtimes ellevill galskap med Sigvart S. Leipingen! Humor for næringslivet.

Man kan også starte dagen med dette foredraget før Leipingen som så går over til seg selv, altså som Geir Gjelten, hvor han er konferansier resterende av dagen. Du vil da få en stødig konferansier til å introdusere talere, ta praktisk info og holde stemningen oppe mellom de faglige delene utover dagen.

 

Tilbakemelding fra Trioving
Takk for ditt bidrag med Sigvart S. Leipingen sitt «salgskurs». Masse humor, energi, tankevekkere og gode tilpasninger for oss. Morsomt og annerledes enn de «vanlige» salgskursene

Tilbakemelding fra Farveglede a.s.
Innslaget ditt som S. Leipingen ble en flott avslutning på en hektisk dag. … du klarte å relatere eksemplene dine meget bra til vår hverdag.

Send en uforpliktende forespørsel på Sigvart S. Leipingen

Send en uforpliktende forespørsel på Sigvart S. Leipingen

Kategorier for Sigvart S. Leipingen

Relaterte foredragsholdere