Francoic Sibbald foredrag

Francois Sibbald

Skjult teater med Norges fremste edutainer

"Dr Dupont" snakket om merkevarebygging, kommunikasjon, forbrukermentalitet, kundeservice og salg. "Dr Marco" snakker om vår rasjonelle og irrasjonelle tankegang og hvorfor vi handler som vi gjør.

Ønsker du et foredrag med Francois Sibbald? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Francois Sibbald er en anerkjent foredragsholder, motivator og konferansier med bredt repertoar. Han snakker flytende norsk, nederlandsk, engelsk, tysk og er meget habil i Fransk.

Muligheten er mange og om man ønsker å bruke Francois gjennom hele dagen så starter han gjerne med et humoristisk foredrag før han går over til en rein konferansier resten av dagene. Ønsker man i tillegg å toppe stemningen under middagen har han også ulike rollefigurer til dette formålet.

Foredragene til Francois er fantastiske avbrekk i tunge faglige konferanseprogram og må oppleves for å kunne beskrives. Gjennom denne formen for intelligent humor oppnår man også et fornyet engasjement blant konferansedeltagerne.

Foredragene er utviklet etter lang fartstid som humorist i næringslivet og omhandler en rekke sentrale temaer som skreddersys etter kundens ønsker og behov. Francois tilpasser seg din konferanse og hvilket tema dere skal ha på deres arrangement.

“Norges fremste edutainer”

Dr Thierry Dupont. Director of Cultural Studies – Global Trends

Franskmannen Dr. Dupont er en meget respektert foredragsholder som engasjerer og provoserer. Med glimt i øyet og sin særegne stil belyser han relevante tema på en ny og tankevekkende måte. Verden og vår plass i den, merkevarebygging, kommunikasjon, forbrukermentalitet, kundeservice og salgsteknikk er noen tema han berører.

Særtrekk:
I motsetning til mange franskmenn har Dr. Dupont lært seg norsk, dog med en tydelig fransk aksent som krydrer både det ortografiske og verbale. Humoren og innholdet i foredragene er sterkt forankret i publikums faglige hverdag og spesialtilpasses i samarbeid med oppdragsgiver. Et foredrag med Dr. Dupont er en unik edutainment-opplevelse.

Spesialiteter:
Meget underholdende foredragsholder. Reflektert og faglig dyktig konferansier/programleder av konferanser, talkshows og paneldebatter. Alt innhold blir spesialtilpasset. Gjøres både på engelsk og norsk.

Kort fortalt:
Respektert, fransk foredragsholder som i en årrekke har underholdt og opplyst et meget stort publikum i Norge og i utlandet. Dr. Dupont trollbinder salen med sine kontroversielle og svært humoristiske syn på blant annet  kulturforskjeller og nasjonale særtrekk.

“Sjarmeredende fransk arroganse. Humor og læring av ypperste klasse”

Dr. Marco von Stauffenberg. Choice Architect – Florian Consulting

Dr. Marco von Stauffenberg er halvt tysk og halvt italiensk. Et perfekt utgangspunkt for en adferdsøkonom og tankearkitekt som snakker om dualiteten mellom vår rasjonelle og irrasjonelle tankegang. Hvorfor handler vi som vi gjør? Dr. Marco von Stauffenberg har svarene.

Særtrekk:
Den indre striden mellom den irrasjonelle italieneren og den rasjonelle tyskeren legger grunnlaget for tematikken i Marcos foredrag. Han bevisstgjør publikum på en særegen humoristisk måte, godt hjulpet av en bred tysk-norsk aksent. Ved hjelp av edutainment og utradisjonelle innfallsvinkler blir Marcos budskap sittende i publikums bevissthet.

Spesialiteter:
Dette er en meget interessant foredragsholder med budskap til ettertanke. Om du har hatt gleden av å oppleve Dr. Dupont tidligere, fungerer denne karakteren godt som en oppfølger. Foredraget gjøres både på engelsk med tysk aksent og norsk-tysk.

“Rationell BevisstGöring”

Send en uforpliktende forespørsel på Francois Sibbald

Relaterte foredragsholdere