Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo

Humor & nytte for arbeidslivet

Freddy brenner for å snakke om de små grepene som kan gjøre dagen bedre. Ved å fokusere på riktig perspektiv, aksept og takknemlighet øker det livsgleden og bidrar til arbeidsglede såvel som et bedre arbeidsmiljø.

Ønsker du et foredrag med Freddy Kjensmo? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Freddy Kjensmo har jobbet med humor i en mannsalder og var med på å starte den norske stand-up bølgen på begynnelsen av nittitallet. I tillegg har han skrevet humor for Nytt på Nytt, Hallo i uken, Nitimen, Reiseradioen og flere tv-show.

De siste årene har han viet det meste av sin tid som foredragsholder med mer enn 1000 foredrag for norsk arbeidsliv rundt temaer som spiller opp mot arbeidsglede, endring, omstilling og arbeidsmiljø. Hans livsmotto er «Lever du bedre – jobber du bedre». I tillegg blir du en hyggeligere kollega, venn eller leder.

Etter selv å ha stirret døden i hvitøyet, vet han hva som skal til for å få til endring i livet. Ved bruk av mye humor, storytelling, sceneerfaring og praktiske eksempler og tips viser han veien til hvordann vi alle kan ha en lykkeligere hverdag.

Ønsker du et rent underholdningsinnslag med Freddy Kjensmo er han også ekspert på konseptet skjult teater. Han kan lure dine kunder eller kolleger som en nyansatt, være en morsom amerikansk kokk under firmamiddagen på hotellet eller medvirke som en rutinert konferansier eller toastmaster.

Les mer om Freddy sine ulike foredrag og konsepter nedenfor

Les mer om Freddy sine foredrag og konsept nedenfor:

Send en uforpliktende forespørsel på Freddy Kjensmo

Relaterte foredragsholdere