Freddy Kjensmo

Humor & nytte for arbeidslivet

Hør det suksessfulle antimotviasjonsforedraget sett av 100.000 som snur alt du har hørt om motivasjon på hodet slik at dine ansatte får en god latter på din neste konferanse.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Freddy Kjensmo? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Freddy Kjensmo er komiker, stand-up veteran, forfatter og foredragsholder. Han er det vi kalles en veteran med over 3.000 show på små og stire scener. Han har gjennom mange år spesialisert seg på inspirerende og berikende foredrag med humoristisk vri for arbeidslivet

Foredrag 1: Tid for tomgang

Dette foredraget har Freddy gjort stor suksess med, et humoristisk antimotivasjons-foredrag som gjennom de siste årene er blitt sett av 100.000 mennesker.

Komikeren Freddy Kjensmo har i mange år sagt høyt at vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og ser på Netflix og vasker seg med antibac hele dagen som skaper problemer! Se derimot på for eksempel hvitsnippforbrytere og økonomisk kriminelle – det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, er lei av de med hårete mål som roper endelig mandag og som synes JA-hatten begynner å bli vel trang.

Ved hjelp av learning by NOT doing lærer man i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. (Eller i det minste minne oss på at verden går fremover selv om ikke alt går så fort hele tiden) Det er lurt for både helse og velvære og sette av litt TID FOR TOMGANG!

Foredraget kan settes inn som en humoristisk start på dagen, for å dra folk i gang etter lunsj, som et avbrekk i en lang fagdag, som en avslutning på dagen. Varighet på foredraget er 45 minutter.

Smøla Nøringspark sier følgende:
«Det er dagen etter Tid for Tomgang og etter så mange latterkuler og tankevekkere er det vanskelig å svare Freddy når han spør om jeg vil skrive en anmeldelse. Et såpass ærefullt oppdrag at jeg burde hive meg over det, men jeg er demotivert og gidder nesten ikke. Jeg vet at han forstår. Et fantastisk herlig foredrag! Anbefales. Terningkast seks»

Foredrag 2: Grip dagen før vi tar kvelden!

Et veldig morsomt foredrag om takknemlighet og perspektiv. Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Hvorfor er vi så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden da? Tynn hud har blitt den nye folkesykdommen. Nå må vi holde opp og heller gripe dagen før vi tar kvelden.

I dette morsomme foredraget er hovedtemaet dette med å skape gode dager og hvordan velge et bedre perspektiv. Gjennom en sterk og personlig historie forteller han hvordan han oppdaget takknemlighet som et nødvendig og effektfullt verktøy for å komme seg ut av offerrollen.

Med bøttevis av humor og selvironi inviteres tilhørerne med på en ærlig og brutal men morsom reise, fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg og frem til det favorittlivet han lever i dag. Det gjelder å gripe dagen før vi tar kvelden. Enten man er ansatt, leder eller kollega – i dette tankevekkende foredraget får du gode tips som virker når i-landsproblemene tårner seg opp og vi glemmer at vi er født med beina plantet mitt i lotto-potten.

Et energisk, annerledes, givende og morsomt foredrag som passer perfekt for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø, omstilling og arbeidsglede. Eller konferanser, seminarer, kick-off og medarbeiderdager hvor HMS-arbeid står i fokus. Varighet: 60 minutter uten pause. Book nå og send deltagerne ut av rommet med smil, ,latter og nye tanker.

Skien Kommune
«Et nært, tankevekkende, viktig og morsomt foredrag om takknemlighet som motvekt til offerrollen. Terningkast seks»

Foredrag 3: Skjult teater

Skjult teater er en annerledes form for humor. Det hele går ut på å få deltagere, kolleger eller ansatte til å tro de er med på noe som er ordentlig og faglig relevant, men så blir de lurt. Freddy Kjensmo fremført over hundre ulike skjult teater-karakterer. Han går undercover og det hele begynner troverdig og riktig, men så tar det mer og mer av.

Et slikt innslag kan oppfattes både underlig, pinlig og ikke minst morsomt. Noen tar spøken raskt, mens andre er med på de merkeligste teorier hele veien. Uansett er lettelsen alltid stor når han til latter og applaus tar av briller og parykk og blir Freddy igjen.

Har du en annen ide til en rollefigur så vil vi i Foredragsholder AS sette oss ned med Freddy for å finne det optimale opplegget for dine gjester. Med skjult teater er mulighetene mange. Det er bare fantasien som setter begrensninger, og du som arrangør er velkommen til å komme med innspill, ideer og ønsker.

Varighet er vanligvis cirka 15 minutter og manus er spesialskrevet for hver anledning. Svært ofte kombineres denne typen underholdning med at Freddy Kjensmo etter avsløringen fortsetter som konferansier på dagtid eller som toastmaster under middagen.

Konferansier, underholdning og skjult teater

Med Freddy er mulighetene mange og man kan i tillegg legge til andre tjenester til ditt arrangement i tillegg til det ordinære foredraget.

Foredrag + konferanier: Hva med å starte et foredrag som første post på konferansen hvor han deretter går over i konferansier rollen ut dagen. Her vil han holde den røde tråden, introdusere andre talere og få opp stemningen mellom de ulike faglige innleggene fra scenen.

Foredrag + kveldsunderholdning: En annen populær form er å kjøre foredrag på konferansedagen og så kommer Freddy tilbake igjen på kvelden hvor han enten kjører et underholdningsinnlag eller er konferansier gjennom middagen.

Skjult teater + foredrag og eventuelt konferansier: Om du en har en 2 dagers konferanse kan Freddy gå inn i rollen som kjøkkensjefen Bruce hvor han spiller skjult teater. Han både tar det praktiske fra scenen og kommer med små innslag mellom rettene til stor begeistring. Middagen blir aldr kjedelig og gjestene vil på slutten av måltidet få vite at de har blitt lirt,

Etter at det er ønsket velkommen til bords overlates ordet til kjøkkensjef Bruce som presenterer kveldens meny. Han holder seg selvfølgelig til gjeldende smittevernregler og vel så det. I tillegg har han laget noen egne. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger. Han blir avslørt p slutten av måltidet til stor begeistring. Dagen etter kan Freddy være seg selv med et foredrag og / eller konferansier om ønskelig.

Mulighetene er mange og sammen med deg som kunde finner vi alltid et godt konsept for din bedrift eller organisasjon.

Send en uforpliktende forespørsel på Freddy Kjensmo

Send en uforpliktende forespørsel på Freddy Kjensmo

Kategorier for Freddy Kjensmo

Relaterte foredragsholdere