Idrettsutøvere

Å høre på idrettsutøvere som deler sin unike reise fra idrettsarenaen, gir en inspirerende og tankevekkende opplevelse.

Hos Foredragsholder.no finner du en imponerende samling av tidligere idrettsutøvere som nå deler sin innsikt og visdom med en profesjonell tilnærming.

Idrettsutøvere som har foredrag for enhver anledning

Enten det er bedriftsarrangementer, konferanser eller motivasjonsseminarer, tilbyr tidligere idrettsutøvere foredrag som fenger publikum. Deres unike perspektiver, fra suksess på idrettsbanen til dyptgående innsikt i livets utfordringer, gjør dem til ettertraktede foredragsholdere for enhver anledning.

Opplev en av Norges mest suksessrike idrettsutøver og foredragsholder Olaf Tufte! Med fire olympiske medaljer og verdensmestertitler inspirerer han med foredrag om motivasjon, teamarbeid, ledelse og vinnerkultur som inspirerer, motiverer og gir konkrete verktøy for suksess i jobb og privatliv.

Jan Kvalheim, sandvolleyball-legenden og idrettsikonet, er nå en ettertraktet foredragsholder og motivator. Med sin imponerende karriere og erfaringer deler han inspirerende innsikt om å skape et positivt arbeidsmiljø. Bli guidet gjennom trivsel, samarbeid og suksess, og delta i en engasjerende workshop for å definere dine egne kjerneverdier – en opplevelse som forvandler bedriftskulturen.

Foredragsholder Tom Nordlie deler dyptgående innsikt fra seire og utfordringer. Tom utforsker endringsprosesser, ledelse og menneskelig dynamikk. Hans gripende historie om oppvekst og personlig utvikling skaper et unikt perspektiv. Han formidler betydningen av anerkjennelse, mangfold i team, og viktigheten av å være uenig for vekst. Foredraget dekker identitet, arbeidsmiljø, ledelse, teamarbeid, endringer, konfliktløsning, og mentaltrening, i en ærlig, humoristisk og engasjerende tone.

Opplev foredragsholder Mini Jakobsens unike reise fra folkekjær fotballstjerne til suksess på internasjonale arenaer. Med utsøkte ferdigheter og inspirerende ledelse har Mini formet vinnende lag. Han deler uvurderlige innsikter om suksesskriterier, teamarbeid og ledelse. Et livsbejaende foredrag, tilpasset enhver gruppe i idrett eller næringsliv. Suksess er ikke tilfeldig – det er Mini’s filosofi. La hans historie inspirere din organisasjon til å nå nye høyder!

Opplev en unik blanding av idrettslegende og engasjerende foredragsholder med Odd Bjørn-Hjelmeset! Fra hans imponerende sportskarriere til å lede selskaper som Kvarøy Fiskeoppdrett, gir han inspirerende innsikt i prestasjonskultur, samarbeid og motivasjon. Skreddersydd for din bedrift, løfter hans foredrag lagånden og leverer verdifulle forretningsprinsipper.

Opplev adrenalinet fra foredragsholder Kjetil Andre Aamodts ekstraordinære alpinprestasjoner! Med 21 verdenscupseire, 20 OL- og VM-medaljer (inkludert 5 VM-gull og 4 OL-gull) er han en legendarisk alpinist. Vinner av kongepokal og flere andre priser. Som TV-vert og ekspertkommentator, har Aamodt fascinert publikum. Opplev hans engasjerende foredrag, anerkjent for å inspirere og motivere, med verdifulle innsikter som overføres til arbeidslivet.

Opplev Tiril Eckhoffs enestående reise gjennom 10 VM-gull, 2 OL-gull og 29 verdenscupseire. Hør hennes inspirerende historie om seire, tårer, og viljestyrke. Få verdifulle innsikter om vinnerkultur, mental trening, og samarbeid fra en av Norges mest elskede idrettsstjerner.

 

Ta gjerne kontakt for spørsmål og priser. Og følg oss gjerne på Facebook for nyeste oppdateringene.

Øvrige nyhetssaker