Verden i endring

Arne Elias Corneliussen er en av Norges fremste eksperter på internasjonal geopolitikk og globale forhold. Han vil ta deg med på en reise gjennom verden i endring. Med over 20 risikofylte ekspedisjoner bak seg, bringer han unik innsikt og perspektiver om den nåværende tilstanden i verden.

Geopolitisk kartlegging og strategi

Gjennom Arnes ekspedisjoner har han dykket inn i de geopolitiske, strategiske og økonomiske landskapene på tvers av Asia, Afrika, Midtøsten, Latin-Amerika og Europa. Denne innsikten gir ham et unikt blikk på verden i endring.

 

Respekt, ydmykhet og nysgjerrighet

Arnes tilnærming til reising og utforskning er preget av respekt, ydmykhet og nysgjerrighet. Han deler ikke bare observasjonene sine, men også den lærdommen han har fått gjennom å møte mennesker fra ulike kulturer og bakgrunner.

 

Posisjonering i næringslivet

Arne tar oss med på en refleksjonsreise om hvordan norsk næringsliv kan navigere i en tid med økende usikkerhet. Han deler tanker om posisjonering, innovasjon og muligheter i en verden i endring.

 

Europas fremtid og globale spenninger

Fra konflikten i Ukraina til spenningene mellom Kina og USA, gir Arne innsikt i hvordan disse hendelsene påvirker Europas fremtid og norsk næringsliv.

 

Teknologi og kunstig intelligens

Den digitale revolusjonen går raskere enn noen gang. Arne utforsker hvordan teknologiske fremskritt, som kunstig intelligens, former geopolitikk, økonomi og samarbeid mellom nasjoner.

 

Utforsk mulighetene for et foredrag som vil berike, engasjere og utfordre dine perspektiver på den stadig skiftende globale scenen. Les mer om Arne Elias Corneliussen her.

Øvrige nyhetssaker