Rus og avhengighet i arbeidslivet

Rus og avhengighet kan utgjøre betydelige hindringer i arbeidslivet, og håndteringen av disse problemene krever innsikt, bevissthet og profesjonell veiledning.

Foredragsholderens rolle i bevisstgjøring og forebygging av rus og avhengighet

Kompetente foredragsholdere som Espen Hana og Claus Lundekvam, kan spille en avgjørende rolle i å skape bevissthet rundt rus- og avhengighetsproblematikk i arbeidslivet. Gjennom engasjerende foredrag vil foredragsholderen gi bedrifter og organisasjoner som søker å forstå, ressurser til å forebygge og håndtere rus- og avhengighetsutfordringer blant ansatte.

Opplev Espen Hana, skuespiller, musiker og foredragsholder, kjent langt utenfor Rogaland. Fra Holbergs Jeppe på Bjerget til Hotel Cæsar og Varg Veum: Svarte får – hans imponerende karriere vokser med årene. I et gripende foredrag deler Hana åpent sin reise gjennom utfordringer med alkohol og angst – en engasjerende time med musikalske høydepunkter og latter.

Opplev Claus Lundekvam’s inspirerende reise fra England’s fotballbaner til å bli en levende legende i Southampton. Han deler ærlig om sin tøffeste kamp – å overleve etter karrièren. Som sportslig leder for Psykiatrialliansen i Bergen, leder han en unik innsats for å bringe mennesker tilbake til en normal hverdag. Som Mental Helse Norge-ambassadør, er Claus en frontfigur for mental helse. En ekte mester, både på og utenfor banen.

Foredragsholderens mestring av samtaleteknikk

Å adressere rusproblemer på arbeidsplassen krever empati og en balanse mellom støtte og konsekvenser. Foredragsholderens evne til å formidle disse viktige meldingene på en støttende og konstruktiv måte kan være avgjørende for å oppmuntre til åpenhet og søke hjelp.

Sammen med Espen Hana, Claus Lundekvam og andre erfarne foredragsholdere kan bedrifter forme et arbeidsmiljø som ikke bare prioriterer ansattes helse og velvære, men også sikrer en produktiv og trygg arbeidsplass. Investeringen i foredragsholdernes ekspertise er en investering i arbeidsgleden og suksessen til organisasjonen. Ved å ta del i disse foredragene skapes et fellesskap som fremmer trivsel og bærekraftig utvikling, og som samtidig håndterer rus- og avhengighetsutfordringer på en effektiv og støttende måte.

Ta gjerne kontakt for spørsmål og priser. Og følg oss gjerne på Facebook for nyeste oppdateringene.

Øvrige nyhetssaker