Kulturforskjeller

Utforsk kulturforskjeller og deres betydning for effektiv kommunikasjon og samarbeid. Utforsk hvordan kulturforskjellene påvirker næringslivet og hvordan man kan navigere effektivt gjennom dem.

Julien S. Bourrelle

Julien S. Bourrelle, en av Norges fremste foredragsholdere innen kulturforskjeller, gir innsikt i hvordan ulike kulturer kan påvirke kommunikasjon, samarbeid og arbeidsmiljø i næringslivet.

  • Med sin omfattende erfaring fra internasjonale selskaper og organisasjoner, tilbyr Julien praktiske strategier for å håndtere kulturforskjeller på en positiv måte.
  • Gjennom inspirerende historier og engasjerende presentasjoner formidler Julien betydningen av å respektere og forstå ulikheter for å skape et inkluderende og produktivt arbeidsmiljø.

Cécile Moroni

Standupkomiker og foredragsholder Cécile Moroni, bringer en unik og humoristisk tilnærming til temaet kulturforskjeller.

  • Med hennes bakgrunn som fransk-norsk komiker og erfaring fra internasjonale selskaper, gir Cécile morsomme og tankevekkende perspektiver på hvordan kulturforskjeller påvirker arbeidsplassen.
  • Gjennom latter og refleksjon utforsker Cécile fenomener som vaffelfredag, julebord og andre kulturelle særtrekk i norsk arbeidsliv, og hvordan disse kan skape både utfordringer og muligheter for bedrifter.

Gjennom foredrag inspireres publikum til å reflektere over egne holdninger og adferd i møte med kulturelt mangfold, og til å utvikle strategier for å fremme inkludering og produktivitet på arbeidsplassen.

Ta gjerne kontakt for spørsmål og priser. Og følg oss gjerne på Facebook for nyeste oppdateringene.

Øvrige nyhetssaker