Bærekraft

Vi er inne i en tid der bærekraftig utvikling oftere og oftere står på agendaen hos kunder og bedrifter. Hvordan kan man egentlig drive en bedrift på en måte som imøtekommer dagens behov uten å ødelegge for kommende generasjoner? Hva kan bedriften bidra med og hvor starter man?

For mange foredragsholdere har det blitt naturlig å knytte den bærekraftige utviklingen inn i sine foredrag. Dette er et emne som opptar mange og på flere områder i hverdagen. Bedrifter og kunder begynner i stor grad å få en bevissthet rundt viktigheten av å ha en plan på hvordan man som bedrift kan bidra på best mulig måte i den bærekraftige utviklingen. I hverdagen er dette også ofte noe som spiller inn ved for eksempel valg av leverandør og samarbeidspartnere.

En foredragsholder kan hjelpe dere med å få et dypere innblikk i hva bærekraft er og hvordan man som bedrift kan bidra. Man kan også få inn en foredragsholder som gir det lille ekstra sparket i baken, og på en engasjerende og inspirerende måte få din bedrift til å være en del av denne fremtiden.

Øvrige nyhetssaker