Hva er egentlig bærekraft? Lær av våre flinke foredragsholdere

Hva kan bedrifter bidra med som gjør at vi ikke ødelegger for fremtidens næringsliv? Hvordan kan man egentlig drive en bedrift på en bærekraftig måte?  Våre foredragsholdere kan gi dere et dypere innblikk i hva bærekraft faktisk er, og hvordan din bedrift kan bidra til et mer bærekraftig næringsliv.

Bærekraft – En utvikling som tilfredsstiller behovene til mennesker som lever nå, uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å tilfredsstille sine behov.

De fleste bedrifter har en plan på hvordan de kan dra bærekraft-lasset på best mulig måte. Har hver og en av oss mer kunnskap om hvilke tiltak vi kan gjøre for å redde kloden, kan vi dele denne kunnskapen med venner, familie og kollegaer. Å dele viktig kunnskap er like bærekraftig som å bruke mindre varmtvann og spare på strømmen. Leverandører og samarbeidspartnere spiller en stor rolle for graden av bærekraftighet. Det har blitt viktigere nå enn før at leverandører og samarbeidspartnere har en grønn visjon, samtidig begge selskapene har tilnærmet like verdier. Disse verdiene som leverandører og samarbeidspartnere har, er viktige for bedriftens fremtid og vekst i markedet. Våre foredragsholdere gjør deg trygg på bærekraft- begrepet, og får publikum sultne på mer. Gjør din jobbhverdag grønnere med å booke en av våre foredragsholdere til en kveld med latter, læring og lystig informatikk om bærekraft!

 

Foredragsholder AS har nylig blitt sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift! Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, som hjelper virksomheter å lykkes med grønn omstilling. Det er vi svært stolte av, og ser frem til å rette mer fokus på bærekraftig utvikling i tiden fremover.

Ønsker du et foredrag som er kunnskapsrikt, motiverende og underholdende? Foredragsholder AS har et bredt spekter av foredragsholdere innenfor titalls tema.

 

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud.

Øvrige nyhetssaker