Send en uforpliktende forespørsel

Mange foredragsholdere holder digitale foredrag for bedrifter og organisasjoner. Bruk skjema eller ta kontakt på tlf 95 74 70 70 eller e-post for booking, et uforpliktende tilbud eller mer informasjon.

Bestill et foredrag

Det er viktig og se muligheter i stedet for begrensinger og det er nettopp det mange firma, organisasjoner og foredragsholdere har gjort sist månedene. Vi har fått tilbakemelding om at de ansatte har behov for motivasjon, inspirasjon og ikke minst bli sett i hverdagen hvor mange  har hatt og fortsatt har hjemmekontor.

Og av disse grunner er digitale foredrag blitt populært!

Smiling young female tutor or coach talk at professional camera shooting online training study course, positive motivated girl vlogger speak with viewers making video, record live vlog or tutorial

Streaming

En rekke foredragsholdere har investert i eget utstyr på sitt egne hjemmekontor, nettopp for å møte markedet som de siste måneder har forespurt om digitale foredrag for de ansatte. Og for de foredragsholdere som ikke har eget utstyr kan vi i Foredragsholder AS kjøre streaming via ulike samarbeidspartnere i Norge.

Ingen oppdrag er like innenfor det digitale da det finnes uendelig med løsninger, men vi bistår deg uansett format, form og farge du skulle ønske.

Vi tilbyr flere foredragsholdere

Fremtiden er fantastisk

Eirik Norman Hansen

Den neste er den beste

Kjetil Andre Aamodt

Elleville historier

Alex Rosén

Vinnerkultur

Bent Skammelsrud

Det mellommenneskelige

John Sylte

Vi formidler både kjente og mer ukjente foredragsholdere. Fellesnevneren er at samtlige leverer fantastiske, inspirerende og motiverende foredrag innenfor ulike emner. Ta kontakt for et spennende digitalt foredrag.