Bent Skammelsrud

Bent Skammelsrud

Vinnerkultur

Rosenborgs midtbanelegende forteller sin historie. Om laget som plutselig følte seg uovervinnelige, og den følelsen kom ikke uten hardt arbeid, bryte barrierer, godt lederskap og samhold, samt prestasjoner over tid.

Ønsker du et foredrag med Bent Skammelsrud? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Rosenborgs midtbanelegende deler suksesshistorien som gjorde Rosenborg til et av de beste fotballagene i Europa på slutten av 90-tallet!

Foredraget kan lett relateres til mange områder i arbeidslivet. Hvordan blir DIN bedrift et vinnerlag? Fokuset i foredraget er samhandling, teambuilding og stressmestring.

Bent Skammelsrud er født i 1966 i Rakkestad. Han begynte tidlig med fotball, og ble i sin tid Norges dyreste spiller da han gikk fra svenske Malmø FF til Rosenborg BK i 1991.

I Rosenborg ble Bent en av de virkelig store profilene. Da han la opp høsten 2002 kunne han se tilbake på 11 seriemesterskap, 12 sesonger for Rosenborg, 10 sesonger i Champions League, 3 kongepokaler og 38 landskamper. I tillegg så ble han tildelt Kniksens hederspris under idrettsgallaen 2001, noe som er en av de største utmerkelsene man kan få i Idretts-Norge. Som kaptein i mange av disse årene styrte Bent laget fra den ene suksessen til den neste.

Foredraget tar deg med bak kulissene på Lerkendal, Rosenborgs hjemmebane som i disse årene var en av de mest fryktede bortebanene i Europa. Hele Norge trykket Rosenborg til sitt hjerte, og Bent var med på å skrive norsk idrettshistorie med kvartfinale i Champions League. Disse erfaringene har gjort Bent til en engasjert og motiverende foredragsholder.

Hva var egentlig nøkkelen til suksessen de opplevde? Hvordan kunne lille Rosenborg fra Norge knuse alle de store europeiske lagene uke etter uke?

Temaene i foredraget er:

  • Bryte barrierer
  • Hvordan å takle motgang og nedturer
  • Hvordan takle konstant press
  • Motivasjon og samhold
  • Teamarbeid
  • Hvordan lederen påvirker prestasjoner og resultater
  • Ta vare på øyeblikkene

Foredraget krydres med videoinnslag, både fra banen og innsiden av klubben. Historier om en av Norges beste og mest karismatiske trenere, Nils Arne Eggen, vil også bli delt.

 

Send en uforpliktende forespørsel på Bent Skammelsrud

Relaterte foredragsholdere