Foto: Sven Erik Knoff

Eirik Norman Hansen

Fremtiden er fantastisk

Hør om hvordan verden forandrer seg og gjør deg klar for en teknologioptimist med et energisk foredrag hvor du får høre som digitalisering, kundeservice, kunstig intelligens og robotteknologi.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Eirik Norman Hansen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Vi lever nå i en tid som er helt fantastisk, aldri før har vi kunne gjøre så mange ting som vi kan på grunn av blant annet teknologi. Eirik er opptatt av er hva alle disse endringene og teknologien betyr for oss mennesker, organisasjoner og ikke minst samfunnet vi er en del av.

Eirik holder energiske, engasjerende og inspiserende foredrag om hvordan vi skal forbedre oss på samfunnet, han har tilgang på den aller siste forskningen som er relevant for det han snakket om. Og gjennom de siste årene har han blitt en av de mest etterspurte foredragsholderne i Norge.

Eirik Norman Hansen er utdannet siviløkonom og i over 20 år har han jobbet med digitalisering for å forstå hva teknologi betyr for oss og hvordan vi kan utnytte den på best mulig måte. Han har ledet og vært del av noen av Norges og Nordens største digital- og teknologiselskaper.

Han er kjent for å skape tydelige og forståelige budskap av kompliserte og avanserte emner. «Et foredrag skal være både underholdende, provosere, samtidig som du lærer noe. Han har en forkjærlighet for roboter, kunstig intelligens og digitale økosystemer.

I dag driver han sitt eget selskap hvor fokus utelukkende er på hva framtiden vil bringe og hva vi må gjøre for å lykkes med den. I 2018 vant Eirik prisen «Årets mannlige taler» I 2019 var han med å skrive boken «Når juss møter AI» og i 2020 utnevnte Kapital han som en av Norges mest populære konferansierer og foredragsholdere.

Et foredrag med Eirik handler om hvordan verden forandrer seg og hva dette betyr for deg som menneske, for organisasjonene vi jobber i og samfunnet vi er en del av. Teknologi er uten tvil den viktigste driveren og vi har aldri noen sinne kunnet gjøre så mye fantastisk som det vi kan i dag.

Mulighetene er mange og gode med å booke Eirik

Foredrag
Eirik leverer alltid forrykende foredrag, eksempelvis på 60 minutter. Enten det er for å kickstarte arrangementet, komme inn etter lunsj for å få gjengen klare for siste halvdel av dagen eller avslutte det hele slik at dagens gjester kan få en vitamininnsprøyting før de reiser hjem. I noen tilfeller har han også med seg robothunden Loona på scenen og tar med seg en drone eller to for ekstra krydder som han kjører over gjestene som en herlig gimmick.

Digital Safari
Eirik kan også være igjen etter sitt foredrag og være disponibel i de neste pausene for spørsmål og svar, da har han gjerne med seg 6 par VR-briller slik at man kan få et besøk inn i metaverset og en av de mest avanserte dronene fra DJI som folk kan få teste og leke med.

Workshop under eller etter foredrag
Etter endt foredrag kan Eirik Norman kjøre 1,5 timers workshop hvor gjestene blir det inn i grupper, her vil man jobbe seg gjennom en arbeidsmatte på 1×1 meter hvor en spesialdesignet prosess relatert til dagens tema er utviklet. Denne formen for workshop kan også gjøres under foredrag eller som en del av et konferansier oppdrag.

Profesjonell konferansier
Eirik har også lang erfaring som konferansier hvor han geleider gjestene trygt gjennom dagen i tillegg til at han evt. også holder foredrag. Han kan også lede debatter, være med å skape gode diskusjoner, intervjue og lage en liten avslutning på arrangementet med et helt nytt foredrag som er en oppsummering av hvordan han har opplevd konferansen.

Chip
Utviklingen har kommet langt og nå kan også Eirik tilby microchipping av deltagere. Dette kan gjøres som en konkurranse hvor folk melder seg på under foredraget eller en egen post i programmet. På slutten av dagen gjør vi en trekning og vinneren må komme opp på scenen og bli chippet av en profesjonell piercer. Eirik har samarbeid med to av landets beste piercing artister som er godkjent for å chippe mennesker. Eirik har selv 4 forskjellige slike NFC Chipper i kroppen og kan bla dele informasjon med deg, ta temperaturen på seg selv, låse opp døra på kontoret og betale i kantina.

Send en uforpliktende forespørsel på Eirik Norman Hansen

Send en uforpliktende forespørsel på Eirik Norman Hansen

Kategorier for Fremtiden er fantastisk

Relaterte foredragsholdere