Eirik Norman Hansen

Foto: Sven Erik Knoff

Eirik Norman Hansen

Fremtiden er fantastisk

Hør om hvordan verden forandrer seg og gjør deg klar for en teknologioptimist med et energisk foredrag hvor du får høre som digitalisering, kundeservice, kunstig intelligens og robotteknologi.

Ønsker du et foredrag med Eirik Norman Hansen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Vi lever nå i en tid som er helt fantastisk, aldri før har vi kunne gjøre så mange ting som vi kan på grunn av blant annet teknologi. Eirik Norman Hansen er opptatt av er hva alle disse endringene og teknologien betyr for oss mennesker, organisasjoner og ikke minst samfunnet vi er en del av.

Eirik holder energiske, engasjerende og inspiserende foredrag om hvordan vi skal forbedre oss på samfunnet, han har tilgang på den aller siste forskningen som er relevant for det han snakket om. Og gjennom de siste årene har han blitt en av de mest etterspurte foredragsholderne i Norge.

Eirik Norman Hansen er utdannet siviløkonom og i over 20 år har han jobbet med digitalisering for å forstå hva teknologi betyr for oss og hvordan vi kan utnytte den på best mulig måte. Han har ledet og vært del av noen av Norges og Nordens største digital- og teknologiselskaper.

Han er kjent for å skape tydelige og forståelige budskap av kompliserte og avanserte emner. «Et foredrag skal være både underholdende, provosere, samtidig som du lærer noe. Han har en forkjærlighet for roboter, kunstig intelligens og digitale økosystemer.

I dag driver han sitt eget selskap hvor fokus utelukkende er på hva framtiden vil bringe og hva vi må gjøre for å lykkes med den. I 2018 vant Eirik prisen “Årets mannlige taler” I 2019 var han med å skrive boken «Når juss møter AI» og i 2020 utnevnte Kapital han som en av Norges mest populære konferansierer og foredragsholdere.

Et foredrag med Eirik handler om hvordan verden forandrer seg og hva dette betyr for deg som menneske, for organisasjonene vi jobber i og samfunnet vi er en del av. Teknologi er uten tvil den viktigste driveren og vi har aldri noen sinne kunnet gjøre så mye fantastisk som det vi kan i dag.

Mulighetene er mange og gode med å booke Eirik

Send en uforpliktende forespørsel på Eirik Norman Hansen

Relaterte foredragsholdere