Foto: Sven Erik Knoff

Eirik Norman Hansen

Fremtiden er fantastisk

Hør om hvordan verden forandrer seg og gjør deg klar for en teknologioptimist med et energisk foredrag hvor du får høre som digitalisering, kundeservice, kunstig intelligens og robotteknologi.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Eirik Norman Hansen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Eirik holder energiske engasjerende foredrag om hvordan teknologi påvirker oss mennesker, organisasjoner og samfunn. Han mener at fremtiden er fantastisk, men det hviler et stort ansvar på oss mennesker. Hans foredrag er en blanding av inspirasjon, provokasjon og humor.

Han er kjent for å skape tydelige og forståelige budskap av kompliserte og avanserte emner. «Et foredrag skal være både underholdende og inspirerende samtidig som du lærer noe» mener Eirik. Han har en liten forkjærlighet for roboter, kunstig intelligens og digitale økosystemer, og det er dette som kommer til å bli fundamentet for det aller meste i fremtiden.

Eirik Norman Hansen er utdannet siviløkonom og i over 20 år har han jobbet med digitalisering for å forstå hva teknologi betyr for oss og hvordan vi kan utnytte den på best mulig måte. Han har ledet og vært del av noen av Norges og Nordens største digital- og teknologiselskaper.

I dag driver han sitt eget selskap hvor fokus utelukkende er på hva framtiden vil bringe og hva vi må gjøre for å lykkes med den. I 2018 vant Eirik prisen «Årets mannlige taler» og har de seneste årene blitt en av de mest etterspurte foredragsholderne i Norge.

I 2020 utnevnte Kapital han som en av Norges mest populære konferansierer og foredragsholdere. Han har også vært med å skrive boken «Når juss møter AI» som kom ut sommeren 2019. Fra tid til annen dukker han også opp på både TV og radio for å snakke om ny teknologi og konsekvensene av denne.

Han har også sin egen podcast «30 minutter inn i fremtiden» hvor han sammen med en gjest snakker om den nære fremtid.

Gjennom 2020 har vi også opplevd at verden brått og brutalt har endret seg, men vi ser igjen at det er teknologi som fører oss fremover og som gjør oss i stand til å fortsette å skape en fantastisk fremtid.

Mulighetene er mange og gode med å booke Eirik

Et foredrag med Eirik handler om hvordan verden forandrer seg og hva dette betyr for deg som menneske, for organisasjonene vi jobber i og samfunnet vi er en del av. Teknologi er uten tvil den viktigste driveren og vi har aldri noen sinne kunnet gjøre så mye fantastisk som det vi kan i dag.

Eirik leverer alltid forrykende foredrag, eksempelvis på 60 minutter. Enten det er for å kickstarte arrangementet, komme inn etter lunsj for å få gjengen klare for siste halvdel av dagen eller avslutte det hele slik at dagens gjester kan få en vitamininnsprøyting før de reiser hjem.

Ønsker man i tillegg å ha en profesjonell konferansier gjennom dagen anbefaler vi å starte dagen med et foredrag før Eirik deretter glir inn i en konferansier rolle for resten av arrangementet. Han holder da den røde tråden gjennom dagen, introdusere andre talere, tar praktisk info og sørger for at opplevelsen av konferansen blir så bra som overhode mulig.

Visste du at han også kan lede debatter, være med å skape gode diskusjoner, intervjue og lage en liten avslutning på arrangementet med et lite kvarter som et sammendrag på hvordan han har opplevd konferansen.

Send en uforpliktende forespørsel på Eirik Norman Hansen

 

Send en uforpliktende forespørsel på Eirik Norman Hansen

Kategorier for Eirik Norman Hansen

Relaterte foredragsholdere