Alex Rosén

Berserk mot Nordpolen

Hør om den vanvittige reisen med Berserk på vei til Nordpolen som ble belønnet med utkastelse av Svalbard og med tre rettssaker. Eller book foredraget "Fra AG3 til A4 hvor man får et dypdykk inn i Alex sitt liv som har vært alt annet enn kjedelig.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Alex Rosén? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Alex Rosén er en multikunstner uten like. Alt fra stuntreporter, showmann, artist, komiker, konferansier og selvsagt et fyrverkeri av en foredragsholder. En av Norges mest profilerte entertainere som har deltatt i en rekke TV program.

Nå om dagen har Alex sitt faste ukentlige radioshow på Radio Rock I tillegg til å holde foredrag for næringslivet, samt underholde bedrifter som konferansier med show og sang på kveldsarrangementet

Foredrag 1: Berserk

Dette er et foredrag Alex har holdt «tusen ganger» og det funker like bra hver gang for de som enda ikke har hørt det. Det handler om når Alex var mannskap på Berserk sammen med Jarle Andhøy på «Berserk til Nordpolen. De seilte med kurs mot Nordishavet, målet var å seile i vikinghøvdingen Ottars kjølvann og å seile lengst mulig nord mot polisen.

Ekspedisjonen satte verdensrekord, ingen seilbåt hadde tidligere seilt så langt nord, i åpent farvann, men ble belønnet med utkastelse av Svalbard og med tre rettssaker.

Du vil høre om verdensrekord med liten seilbåt på Nordpolen, Isbjørner og rocka mannskap. Et skikkelig inspirasjonsforedrag hvor du også får høre om en hel del nyttig du kan dra med inn i din bedrift, bare fortalt på en annen måte enn den akademiske fortellermåten.

Foredrag 2: Fra AG3 til A4»

I foredraget “Fra AG3 til A4” får du møte en åpen og dønn ærlig Alex som tar deg med på en utrolig reise gjennom en snart 30 år lang karriere. Fra han havnet i kakebua etter AG3-trøbbel, til en såkalt «A4-hverdag» med familieliv og tilhørende ansvar, har det hendt en hel del.

Alex ser alltid det positive i alt og alle, og viser hvordan en hyperaktiv fordomsløshet og positiv innstilling i møte med livets fartsdumper kan gi oppturer fremfor brems og nedtur !

Det er noe fascinerende med en person som opplever mer i løpet av en dag enn vi andre gjør i løpet av et helt liv. Alex har en tendens til å havne borti de mest utrolige og surrealistiske situasjoner. Er det en tilfeldighet? Eller har det bare å gjøre med hans motto: “Man får ingenting i en lukket hånd”?

I foredraget får du et dypdykk i det noen kaller et mangslungent liv. Denne er et foredrag hvor du får bli med inn i sterke historier fra turen til Nordpolen i seilbåt, et innblikk i et arbeids- og privatliv som har vært alt annet enn A4, og en innsikt i hvordan energi og nysgjerrighet kan skape livsglede.

Ellers er Alex åpen for det meste og vi nevner:

  • Konferansier på dag eller kveldsarrangement
  • Underholdning til kveldsarrangement og andre anledninger
  • Vin – Alex har lansert egne viner – rød, hvit, amarone og rose selvfølgelig
  • Band – Alex har sitt eget band «Alex Rosén & the young dudes
  • BOK – Alex kommer med bok om sjømannskap løpet av 2020/21 , tittel Alex Rosén «Båt»
  • Reklame / stunt filmer for diverse bedrifter
  • Stuntreporter – gjør et annerledes intervjue med masse energi og begeistring

Ta kontakt for booking, og vil garanterer alt annet enn en kjedelig opplevelse

Send en uforpliktende forespørsel på Alex Rosén

Send en uforpliktende forespørsel på Alex Rosén

Kategorier for Alex Rosén

Relaterte foredragsholdere