Foredrag – Booking av foredrag

Når du skal booke et foredrag er det viktig å velge rett foredrag og foredragsholder. Og finne et foredrag som passer dine behov, ønsker og eventuelle utfordringer. Inspirerende, engasjerende og motiverende foredrag eller fagrelatert som skal ned i dybden på et spesielt fagområde. Det er mange hensyn å ta når du skal finne rett foredragsholder til ditt arrangement.

Når man arrangerer en konferanse eller en faglig sammenkomst for sine ansatte og / eller ledere er det populært å booke inn foredrag via eksterne foredragsholdere. Noen ganger bookes et foredrag for å få et avbrekk i en faglig tung dag med en foredragsholder som er motiverende og engasjerende. Andre ganger ønsker man å booke et foredrag for å få faglig tynge på dagen. Men kombinasjonen av det faglige med engasjement og inspirasjon er allikevel det mest populære.

Et annet viktig moment når firma og organisasjoner booker foredragsholder er nytteverdien av det enkelte foredrag. Alle ansatte skal sitte igjen med et budskap, at tilhørerne skal ha med seg ulike verktøy tilbake til arbeidshverdagen. Når vi formidler foredragsholdere har vi alltid en grundig prat med deg som kunde for at vi skal finne rett foredrag og når arrangement nærmer seg vil alltid foredragsholderne ringe dere som kunde for mer inngående prat slik at foredraget treffer deres ansatte og ledere på en best mulig måte.

Noen foredragsholder kommer gjerne med sin inspirerende historie fra sitt eget liv, andre forteller om sin bakgrunn, inkludering og mangfold, mens andre har sitt fokus på arbeidsmiljø, medarbeider og samspill. Uansett foredrag har vi i Foredragsholder As et stort utvalg av foredrag og foredragsholdere innenfor ulike segment og temaer. Vårt motto er at vi formidler rett foredragsholder til rett arrangement.

Planlegger du et foredrag starter reisen for å finne foredragsholder på www.foredragsholder.no

Øvrige nyhetssaker