Hva er viktig å tenkt på før et arrangementet

Planlegger eller har du allerede planlagt et faglig eller sosialt arrangement er det selvsagt viktig å finne rett foredragsholder, men det er også andre element man må ta med i betraktningen for et vellykket arrangement.  

Den tekniske leveransen er et meget viktig punkt. Et godt lydanlegg slik at alle får med seg hva som blir sagt, at det er prosjektorer og lerret i rommet slik at man får sett eventuelle presentasjoner og at alle ser godt, på større arrangement er løsningen  scene med frontlys.

I tillegg er det viktig å bestille et backstagerom som står klart med enkel bevertning til foredragsholder. Samt at han / hun har en kontaktperson som man kan ringe ved ankomst. Dette er med på å gjøre at foredragsholderen kan ha fullt fokus før opptreden med tanke på foredraget.

Den gledelige nyheten er at vi i Foredragsholder AS bistår deg med  hele  prosessen. Vi bistår selvsagt med å finne rett foredragsholder, men i tillegg informer om hvilket andre element dere må ivareta slik at ikke du som kunde får uventede overraskelser etter signert kontrakt.

Øvrige nyhetssaker