Hva koster et foredrag?

Det er mange som lurer på hva et foredrag koster og foredragsholdere er ulikt priset ut fra en rekke barometer. Om du ønsker en kjent foredragsholder som er blant Norges mest etterspurte kontra en mindre kjent foredragsholder, lengden på foredraget, hvor mye skreddersøm du som kunde ønsker, forarbeid som skal gjøres, reisevei og rett og slett hvem foredragsholder du ønsker.

Det er forskjell i pris på en profesjonell foredragsholder eller om du ønsker en upandcomming foredragsholdere som kanskje kun har kjørt et par foredrag tidligere og har dette som hobby. For oss i Foredragsholder AS jobber vi kun med etablerte eller forholdvis etablerte foredragsholdere slik at vi er sikre på å levere høy og jevn kvalitet hver eneste gang vi har formidlet et foredrag. Med andre ord vil du ikke finne foredragsholdere som koster et par tusen hos oss.

Vi kjører ikke ut priser offentlig av den enkle grunn at vi ønsker å ha en behovsanalyse med deg som kunde før vi anbefaler foredragsholdere. Vi ønsker å høre om temaer du er på utkikk etter, ønsker, behov og eventuelle utfordringer i din organisasjon som gjør at vi kan anbefale rett foredragsholder til rett arrangement. Er det en spesiell foredragsholder du har sette eller er på utkikk etter setter vi pris på litt info om arrangementet dere skal i gang med og vi vil deretter sender deg et uforpliktet pristilbud.

Ta kontakt med oss i Topp Arrangement så finner vi helt sikkert foredragsholder som passer inn til ditt arrangement og forhåpentligvis inn i ditt budsjett. Og skulle du ha satt av et budsjett sender vi gjerne forslag innenfor ditt budsjett.

Øvrige nyhetssaker