Mette Nygård Havre

Halfdan Hallseth

Mette Nygård Havre

Spis opp maten

Bli en matredder og hør Mette sitt inspirerende foredrag om bærekraft og miljø, samt hvordan vi skal nå FN sine bærekraft mål om at Norge forplikter seg til halvere matsvinnet innen 2030.

Ønsker du et foredrag med Mette Nygård Havre? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Mette leder folkebevegelsen med navn «Spis opp maten» hun er eier av selskapet Grønne verdier og er en stor inspirator og motivator for å få bedrifter, skoler og organisasjoner til å redusere matsvinnet.

Hennes bakgrunn som journalist hos TV2.no og kommunikasjonssjef i renovasjonsselskapet BIR AS kommer godt med når Mette reiser Norge på kryss og tvers når hun holder sine foredrag for å motivere befolkningen til å redusere eget matsvinn.

Mette har brukt og bruker mye tid på å påvirke produsenter til å endre datomerking og informere på sine produkter at vi må bruke sansene! Hun fikk blant annet Q-meieriene til å endre datostemplingen på melk til “Best før, men ikke dårlig etter”.

FN sine bærekraft mål sier at Norge forplikter seg til halvere matsvinnet innen 2030, skal vi klare det nå hele næringskjeden være med. Og at teamet fenger den norske befolkningen er helt klart, det er faktisk trend og på Instagram profilen til Mette som heter «Spis opp maten» nærmer hun seg snart 90.000,- følgere.

I sine inspirerende foredrag forteller Mette om hva hun gjør hjemme på eget kjøkken for å risikere matsvinner, hun forteller om hva ulike bedrifter har gjort hos seg, hun forteller om hva matvarebransjen gjør, hvordan deler av hotellbransjen har endret sine måter å tenke på og hun forteller om unødvendig bruk av plastemballasje.

Hver og en av oss kaster i snitt 42 kg spisbar mat. Det vil vi endre ved å gjøre oss alle til matreddere. Bli med i folkebevegelsen du også!

Send en uforpliktende forespørsel på Mette Nygård Havre

Kategorier for Mette Nygård Havre

Relaterte foredragsholdere