Awake

Hvordan kommunisere bærekraft?

Etter 10 år i kommunikasjonsbransjen deler Camilla og Marte hva som er unikt med bærekraftig kommunikasjon. De forteller engasjert om hva som må til for å kunne snakke med stolthet og skille seg ut i bærekrafts-jungelen.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Awake? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Mange kunder vegrer seg for å kommunisere sine bærekraftige tiltak fordi de er redde for å ikke ha gjort nok før de går ut i media. Frykten for å ikke være perfekt går ofte foran prosess og det enkleste for mange er å holde bladet for munnen. Men bærekraft kommer høyere og høyere opp på agendaen og stillinger som Bærekraftsansvarlig blir løftet opp i ledergruppen i mange selskaper. Flere og flere leverandører krever at bedriftene rapporterer sitt bærekraftsarbeid og forbrukerene velger mer og mer bærekraftige varer og tjenester.

Camilla Elise Berg kommer fra mediebransjen hvor hun har jobbet som rådgiver og strateg. Hun har skrevet en spalte om minimalistisk bærekraftig livsstil for Natur og ungdom og har en variert bakgrunn i coaching, relasjonskompetanse, illustrasjon og musikk. Marte Alstad Hansen har jobbet som Art Director med kommunikasjon for store norske og internasjonale kunder. Hun har en stor interesse i ny teknologi og visjonære idéer som bidrar til å endre verden i positiv retning. Tidligere har hun drevet med stand up og holdt foredrag om positiv tankegang.

Sammen driver de Awake, et kommunikasjonsbyrå som kun jobber med bærekraftig utvikling. I foredraget “Hvordan kommunisere bærekraft?” går Awake igjennom en oppskrift på hvordan man kan gå i gang for å snakke utad med trygghet, åpenhet og entusiasme. De prepper bedrifter så de tørr å stikke hodet frem og gir dem verdifull innsikt og inspirasjon på veien. Du får vite mer om ulike bærekraftbegreper, de tre hovedområdene og hvordan indre og ytre bærekraft henger sammen. Foredraget skreddersys i forhold til bransje med unike inspirasjonscaser og holdes oppdatert på dagens marked.

I foredraget får du høre om:

  • Prepping – Hva er bærekraft og hvordan kan det gi verdi til din bedrift?
  • Fra ego til eco – Visualisering og guiding, indre og ytre bærekraft.
  • Fokus og energi – Hvor ligger fokuset? Prioritering av hjertesak.
  • Lønnsomhet – Hvorfor lønner det seg å snakke om bærekraft?
  • Prosess foran perfeksjonisme – Ingen er 100% bærekraftig
  • Grønnvasking og grønndulting
  • Mer snakk og mer handling – Ærlighet og transparens innad og utad
  • Inspirerende caser – Caser fra dagens marked skreddersydd for din bransje
  • Fremtidsvisjon – Forecasting, teknologi og konsekvenstenking

Send en uforpliktende forespørsel på Awake

Send en uforpliktende forespørsel på Awake

Kategorier for Awake

Relaterte foredragsholdere