Awake

Awake

Hvordan kommunisere bærekraft?

Etter 10 år i kommunikasjonsbransjen deler Camilla og Marte hva som er unikt med bærekraftig kommunikasjon. De forteller engasjert om hva som må til for å kunne snakke med stolthet og skille seg ut i bærekrafts-jungelen.

Ønsker du et foredrag med Awake? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Mange kunder vegrer seg for å kommunisere sine bærekraftige tiltak fordi de er redde for å ikke ha gjort nok før de går ut i media. Frykten for å ikke være perfekt går ofte foran prosess og det enkleste for mange er å holde bladet for munnen. Men bærekraft kommer høyere og høyere opp på agendaen og stillinger som Bærekraftsansvarlig blir løftet opp i ledergruppen i mange selskaper. Flere og flere leverandører krever at bedriftene rapporterer sitt bærekraftsarbeid og forbrukerene velger mer og mer bærekraftige varer og tjenester.

Camilla Elise Berg kommer fra mediebransjen hvor hun har jobbet som rådgiver og strateg. Hun har skrevet en spalte om minimalistisk bærekraftig livsstil for Natur og ungdom og har en variert bakgrunn i coaching, relasjonskompetanse, illustrasjon og musikk. Marte Alstad Hansen har jobbet som Art Director med kommunikasjon for store norske og internasjonale kunder. Hun har en stor interesse i ny teknologi og visjonære idéer som bidrar til å endre verden i positiv retning. Tidligere har hun drevet med stand up og holdt foredrag om positiv tankegang.

Sammen driver de Awake, et kommunikasjonsbyrå som kun jobber med bærekraftig utvikling. I foredraget “Hvordan kommunisere bærekraft?” går Awake igjennom en oppskrift på hvordan man kan gå i gang for å snakke utad med trygghet, åpenhet og entusiasme. De prepper bedrifter så de tørr å stikke hodet frem og gir dem verdifull innsikt og inspirasjon på veien. Du får vite mer om ulike bærekraftbegreper, de tre hovedområdene og hvordan indre og ytre bærekraft henger sammen. Foredraget skreddersys i forhold til bransje med unike inspirasjonscaser og holdes oppdatert på dagens marked.

I foredraget får du høre om:

 • Prepping – Hva er bærekraft og hvordan kan det gi verdi til din bedrift?
 • Fra ego til eco – Visualisering og guiding, indre og ytre bærekraft.
 • Fokus og energi – Hvor ligger fokuset? Prioritering av hjertesak.
 • Lønnsomhet – Hvorfor lønner det seg å snakke om bærekraft?
 • Prosess foran perfeksjonisme – Ingen er 100% bærekraftig
 • Grønnvasking og grønndulting
 • Mer snakk og mer handling – Ærlighet og transparens innad og utad
 • Inspirerende caser – Caser fra dagens marked skreddersydd for din bransje
 • Fremtidsvisjon – Forecasting, teknologi og konsekvenstenking

Workshop – Indre bærekraft

I tillegg til foredrag kan de også levere workshop hvor dere jobber i team for å få ny innsikt på utfordringer eller spesifikke temaer dere vil utforske. Awake tar dere gjennom
noen lekende oppgaver som inviterer til intuitiv refleksjon. Dette er en annerledes måte å jobbe på som får dere til å utforske deres underbevissthet og kreativitet.

Bedrifter som jobber med indre bærekraft kommer til å være en større ressurs for seg selv og samfunnet fremover. Dette arbeidet er selve nøkkelen til å forandre verden. For den indre verden påvirker den ytre. Indre bærekraft handler om det som skjer inne i oss mennesker og hvordan det påvirker andre og miljøet rundt oss. For hvor mye kan du egentlig bidra til å gjøre verden til et bedre sted, hvis du selv er i ubalanse og mangler energi? Og hva skjer når du har et helt team som ikke har overskudd?

I Awake jobber vi med indre bærekraft hver dag, det er en del av vår kjernevirksomhet. Dette arbeidet holder oss fokuserte og effektive, det gjør at vi kan jobbe i flyt og holde energinivået balansert innad i bedriften. Nå løftes sosialt ansvar opp og blir viktigere enn noen gang i bærekrafts arbeidet. Hvor bra folk har det på jobb og hjemme, kommer til å være en av kriteriene for å lykkes fremover. Derfor er det essensielt å være tidlig ute og starte dette arbeidet nå.

For du får en større mening i bærekrafts arbeidet når du retter fokuset innover og jobber med den indre kraften. Det øker forståelsen for hvorfor du skal bry deg, og du kan lettere se at dyr, planter og mennesker er avhengig av- og koblet til hverandre. Når dere jobber med indre bærekraft vil teamet ditt holde seg motiverte, reflekterte, effektive og glade. Bedriften vil få frem sitt fulle potensiale. Dere får rett og slett mer overskudd til å ta vare på menneskene rundt dere og verden vi lever i.

Vi går gjennom oppgaver som:

 • Indre bærekraft
 • Meditasjon
 • Refleksjonskort
 • Innsikt
 • Blokkeringer
 • Indre ressurser
 • Arketyper
 • En siste ledetråd

Send en uforpliktende forespørsel på Awake

Kategorier for Awake

Relaterte foredragsholdere